Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
Mit kell ahhoz "hozzáérteni", hogy ugyanazon a gépen a két különböző rendszeren futtatott azonos alkalmazás esetén gyorsabb az OSX-en futó?
Esetleg ahhoz, hogy megmagyarázd, hogy nem számít a Photoshopban a filterenkénti 5-6 másodperc különbség, hisz egy komplex munka esetén mi az a 5-10 perc amit elvesztesz a Windows használata miatt.
Ugyancsak Photoshop alatti munka esetén biztos van rá okos magyarázat, hogy egy nagyobb munka miért terheli le az egész rendszert, hogy taszk váltás esetén csak a homokórát, meg a képernyőn elemenként kirajzolódó alkalmazás lássam, és a winyó őrült tekerését hallgassam, míg ugyanaz a verziójú Photoshop OSX-en nem produkál ilyesmit, és a rendszer minden esetben azonnal reagál, nincs Not Responding felirat, mert voltam olyan "hozzánemértő", hogy meg akartam nyitni egy mappát és a rendszer úgy gondolta, hogy tojik rám, neki éppen fontosabb dolga van.Vagy egy Maya, vagy Cinema4D rendering esetén képkockánként majd fél perc különbség, mit számít.
Esetleg az is tök laikus hozzáállás, hogy esetleg rossz szemmel nézem, hogy a Handbreak ugyanazt a DVD-t, amit OSX-en 8 perc alatt renderel Mpeg4-be, azt Windows alatt 16 perc alatt teszi meg.
Az olyan szintetikus tesztről, mint a GeekBench ne is beszéljünk, ahol a két rendszer közötti különbség egy CoreDuo-s gép teljesítménye.
De egész biztos, hogy én nem értek hozzá, ezért nem tudom megmagyarázni és hű MS alkalmazott módjára elfogadni ezeket a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby rádiós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest