- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
De nem gúnyolódásból írtam. Semmi ilyen szándékom nem volt. Nálam a strapa telefon azt jelenti, ha ledobon kibírja. Hát az Xcover 4-em kijelzője megrepedt.
Nem is tudom lehet-e ezekből strapát csinálni. Az már a megjelenítés minőségére menne rá szerintem. Bár hallottam olyanról, ami tényleg bírja (talán egy Cubot lehetett az?). -
A CAT ugyanolyan kacat, mint a kakitel & Co, csak 3x-os áron. SzVSz vízálló teló+strapatok a legértelmesebb megoldás. Az a vas, amit a samu a strapatelóiba tesz, a szánalmas alatt van 2 szinttel, az A-sorozat legalja kb - ami lehet 1év után bef.sik a rendszer növekvő igényei miatt.
-
cskamacska
addikt
Kend örül a háromszoros fizetésemelésének, vagy 110k-ért alsó kategóriás hardverrel tényleg rendben lenne ez?
t72killer: Volt már nekik jobb Xcover telefonjuk, másfél éve a FieldPro az S9 Exynosát kapta meg 4500-as akksival, tavalyi Xcover Pro pedig az A51 strapa testvére lett 4050mAh akksival. Természetesen túlárazva, különösen az 1000 dolláros FieldPro volt pofátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest