Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hardzsi

tag

Ez az első BD játékos, amit megvennék...... kb. 30.000 Ft-ért.

Elég elkeserítő, hogy a szerintem alapnak számító dolgokért, amelyek egy része a leggagyibb, 10-20e Ft-os DVD-lejátszóban is megvan (USB csati, 1080 upscale chip + HDMI out, összes kép- és videoformátum kezelése), valamint az általam alapként elvárt BD 2.0 profilért (http://en.wikipedia.org/wiki/Blu-ray_Disc#Player_profiles) már közel 100.000 Ft-ot kelljen leperkálnunk, miközben ez csak egy szimpla, HDD-mentes olvasó.

Élőben még nem láttam BD lemezt elindulni, a lassú Blu-Ray lemezindulásokról persze olvastam, de DVD-hez szokva, ahol 2-3 mp-en belül eljuthatunk a főmenühöz vagy filminduláshoz (amennyiben a "Ne lopj, a filmletöltés is lopás, a lopás pedig bűncselekmény..." nevű átléphetetlen, ordító köcsögség nem akadályozza ezt meg - ami persze csak az eredeti DVD-lemezeket megvásárókat súlytja...) ez a szöveg, hogy
    "A meghajtó képes az Express Reaction üzemmódra, ennek segítségével a bekapcsolás után csupán 18 másodpercet kell várni, és már mehet is film" egyszerűen röhejes!
    Méghogy 18 másodperc??? És ez az űbergyors! Hát gratulálok...

Új hozzászólás Aktív témák