Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Nem én írtam. Amúgy felnyomták a szerverüket és hitelesítési adatok meghamisításáig jutottak (amivel az Opera buildeket írják alá).
Két eshetőséget tartok reálisnak. Az egyik az, hogy valaki forráskódot keresett. A másik pedig, hogy Operáék követték el maguk ellen, hogy ezzel rábírják a felhasználókat a frissítésre, hogy még kevesebben maradjanak az Opera 12 vonalon, miután kijön a végleges Opera 15 (és már nem kap biztonsági frissítéseket a 12-es ág).
-
Majd mutasd meg a géped... Én agybajt kapok tőle néha a céges gépen (az itthonin nem winnyóz van, így IE sincs).
Pl. Office Web components-es felület, a 7-tel még működött, a 8-ban levő IE-vel már sehogysenem.
Amúgy fent vázolt esetben nem az IE sebessége a gáz, hanem hogy jó MS módra vár az adatra, és addig nem reagál a user kattogtatására. -
IE alatt mi nem töltődik lassan?
Most voltam fent a céges VPN-en, és a belső hálón levő némely oldal elég lassan jött be. Ezek csak IE alatt mennek (amikor mennek). Na, mivel a VPN lassú, az IE elkezd homokórázni, és eközben úgy beduzzog, hogy nem lehet másik tabra váltani, amíg nem reagál az aktuális tabban levő oldal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest