- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Ez jó nagy tudatlanság, baromság, amit írsz, a droid is sokat fejlődött az 5.1-gyel. Én 1 év WP-ről Lumia 640 váltottam Samsung J5 dual LTE-re ez 54 ezres mobil most gyyári 2 év garival, és HD Amoled kijelzővel. A telefon baromi stabil mindenki ezt mondja sajnos stabilabb mint a WP azt kell mondanom és sajnos nem csak én mondom ezt sokan tértünk át onnan. Újraindítás meg ilyesmi elfejthető teljesen, mindig csinálja amit kell. A J5 sebessége a viszonylag olcsó harver ellenére is elég jó: [Samsung Galaxy J5 vs iPhone 6 iOS 8.4.1] A 4.4 elég rossz volt a tableten, de az 5.1-gyel baromi stabil lett a droid. És a 6.0-val jött a Doze mód, ami javít a készenléti üzemidőn: [link]
Az akkuidő valami brutál dual simmel pl. 1,5 óra GPS WAZE hangos navigáció és fél óra böngészés után két aktív dual simmel (Telenor, Telekom) folyamatos LTE-vel whatsapp, skype, messenger, gmail, stb szinkronizációval:[LINK] Ha nem használom a GPS-t akkor 3-3,5 óra böngészés, kijelző használat után van 50%-on az akku.
És akkor még nem beszéltünk az 50 ezerért kapható fémházas Xiaomi Redmi 3-ról, ami 8-10 óra folyamatos kijelzőhasználatot biztosít és nagyon jó kijelzője és kamarája, olvasd el a tesztet róla: [redmi 3 teszt]
És egy csomó teló van már 50-60 körül 2 Gb rammal és erősebb procival és 5.1 óta ezek tök jól stabilan futnak.
-
ez nem feltétlenül igaz, csúcskategóriás androidos telefonok után is átugrok iphone-ra időről időre, de nem azért, mert bármi gondom is lenne az androiddal, vagy akár bármelyik gyártóval/típussal is, egyszerűen csak szeretem a változatosságot. lehet, de inkább biztos, hogy nem csak és kizárólag én vagyok így ezzel.
vannak bizonyos elvárásaim, ha azokat teljesíti a készülék, akkor futhat rajta android és ios is, én örömmel és megelégedéssel használom.
nincs olyan telefon vagy oprendszer, ami mindenben jobb a másiknál, így valamilyen téren mindegyik kompromisszumos a másikhoz/többihez képest a legjobbak ligájában is, itt jönnek képbe az egyéni elvárások és preferációk, ami miatt mindenki mást választ, de attól még csak neki/szerinte lesz jobb egyik a másiknál, összességében nem.ToniSoprano; megint általánosságban beszélt az iphone üzemidőről, pedig a két plus és az se nagyon jó akkumulátoros üzemidőben, más gyártókhoz képest is a legjobbak közé tartozik.
pont nem olyan régen dugtam töltőre a 6s plus-t, mert jelezte 20%-nál, hogy lassan kellene, de 6. napja megy már, 7 óra feletti használattal; -
Lord Sidious
senior tag
Mondjuk az iPad pro kijelzője...
Röviden összefoglalva tehát a rekordok amiket megdöntött a 9,7″-es iPad Pro kijelzője:
Az összes vizsgált kijelző esetében a valaha mért legjobb színhűség mindkét tartományban
Mobilkijelzők között a legalacsonyabb tükröződés
A legnagyobb fényerő a táblagépek között
A valaha mért legnagyobb kontrasztarány külső fény esetén
A betekintési szög változása esetén a valaha mért legkisebb színtorzulás
Új hozzászólás Aktív témák
ma Először fordult az elő, hogy éves szinten csökkenő iPhone eladásokról adott számot az almás vállalat, de az iPadek és a Mac gépek sem fogytak jól.
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- OpenWRT topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest