Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bnss veterán Gratulálok a készítőknek, megérte a sok befektetett munkát.  Köszönjük! Köszönjük!
- 

Olcsi senior tag Tetszik, hogy az "utolsó hozzászólások" listája automatikusan frissül! Bravo! Már csak egy ikon kellene mellé, ami jelzi, hogy van-e az utolsó hozzászólásom óta új hozzászólás! Vagy ne legyek telhetetlen?  
- 

elit_hun őstag rangok változtak? Csak mert zsiga667 hsz-e alapján kicsit meg lett variálva a dolog 
- 

ALI_G veterán úgy látom van egy plussz arcocska a szerkesztőben:   
 vagy csak eddig nem vettem észre?
- 

csapos2 addikt Van egy sok hsz-os topik, és valaki egy több oldallal korábbi hsz-ra válaszol, eddig ugye ráklikkeltem a hsz számra, és egy új ablakban megjelent a hsz. Most nem újban jelenik meg. Így marad? 
- 

ALI_G veterán kérhetek olyan topicról is e-mail értesítőt amit nem mentek el a kedvenceim közé? És hogy mondom vissza, hogy ha már nem kérek értesítőt? ki kell keressem a topicot?  
- 

Thrawn félisten Gratula mindenkinek! 
 Ezért megérte várni 
- 

3psilon aktív tag wow!     
- 

gliskard senior tag milyen szép is lenne, ha a legtöbb internetes oldal ami elvileg a látogatokért van hasonlóan fejlesztene és nem adhoc jelleggel. Köszönöet azért,  hogy kényelmesebb lett a rendszer! hogy kényelmesebb lett a rendszer!
- 

greatchaos addikt nagyon faja (gyors lett) - grat a tervezőknek! mod: egy kis apró dolgot nem látok, hog a saját apróim hol vannak? mod2: ill nem látom a szerkesztve feliratot... 
- 

ANT őstag Öööö...az elmenthető fórumtémák (kedvencek) száma nem változott? 
- 

Olcsi senior tag HU...Grat, és persze köszönjük!  Engem igazából csak a "lassúság" zavart, ez szerencsére láthatóan megoldódott! Engem igazából csak a "lassúság" zavart, ez szerencsére láthatóan megoldódott!
- 

coulthard tag Hi! 
 Bocs a hülye kérdésért, de be lehet állítani, h az apróhirdetések mellett kiírja a várost is, vagy muszáj rajta tartani az egeret 1-2 másodpercig? 
- 

zsiga667 addikt Az adatlapról nem lehet valahogy letiltani az 'utoljára bejelentkezve' és az 'utolsó feltűnés' rovatot? Vagy legalább az utóbbit? Engem nagyon zavar hogy bárki megnézheti mikor voltam utoljára az oldalon, még akkor is ha be se jelentkeztem... 
 Szerk.: Egyébként tetszik, leszámítva az aktuális oldalon lévő hsz-ek számát jelző betűtípust, illetve hogy a legördülő listában nem látszik a többi oldal. 
- 

tbs addikt  Hiphip... Huhhh Hiphip... Huhhh Jobban csúszik. Ez a migrálás-mizéria direkt jót tett az első blikknek... Jobban csúszik. Ez a migrálás-mizéria direkt jót tett az első blikknek... 
- 

Zamery senior tag Üdv Mindenkinek! Kicsit megviccelt ez az új linkelési megoldás, de szerencsére megtaláltam ezt a topicot, és sikerült linkelnem a képeket az apróhirdetések közé.  
- 

Wolverine félisten Izé. Még szokni kell, első blikkre egész elfogadható...  
- 

JetiRulez őstag Nagyon jó lett a fórum. 
 Kösszépen! 
- 

eddie17 addikt Nagyon tetszik ez az új motor. Főleg a privát üzenet megoldás. Erre vágytam mindig is  
- 

wiggen123 senior tag A privát üzeneteknél tényleg jobb lett, de amik hiányoznak: Apróhirdetéseknél a város megjelölés + keresés város szerint 
 +
 Most látom, hogy a részletes keresés még fejlesztés alatt akkor kitartás hozzá. Az is hiányzik nagyon. akkor kitartás hozzá. Az is hiányzik nagyon.
- 

Devid_81 félisten Kissé érdekes lett,ha muszáj akkor megszokom de a régi jobb volt. 
 Részletes keresés még nem megy azt már észre vettem.
 Privik törlése egyenként?Vagy én nem jöttem még rá hogyan kell?
 Ezenkívül jó néhány aprós totyiknál van még N.A. ....
 Biztos rengeteg melo van benne mert látszik.
 Ezenkívül a tiltás nem rossz dolog a priviknél csak épp elég közel van egymáshoz a két link, ha melléböx akkor IJ 
 Apróknál listázás megyeszékhelyekre?
 Még csak pár percet voltam fenn lehet lesz még pár kérdésem 
- 

Dare2Live félisten és megint jobb lett a PH! Grat Parci    
- 

#19617792 törölt tag Királyság lett az R5 Jééééé új smiley:  
- 

BlacKSouL addikt Nekem FF-ben AdBlock és FlashBlock is van. Egyedüli kivételként a PH-n az AdBlock nem szűr, csak a Flash, így a reklám "elvileg" (ha jól tudom) letöltöttnek tűnik kiszolgálóoldalról, de nálam meg nem jelenik. dragonfx: A Beállításaim-ban (jobboldalt) Megadhatod, hogy a Legutóbbi hozzászólások lista mérete 0-10 között mekkora legyen 
- 

dragonfx veterán hogy lehet frissítenia listát?azt nem lehet állítani hányból álljon a hsz.tam listája? 
 Az elmentme a fórumtémát mire jó?.berakja konkrétan azt az oldalt a kedvencekbe? 
- 

luciferc őstag a fórum oldalakra muszáj volt izgő mozgó oldalsó reklámokat tenni? eddig nem voltak ilyenek, most meg egyszerűen képtelen vagyok rendesen olvasni egy topikot, mert a képernyőn ugrálnak valami idétlen reklámok. Szerintem ennek sok embernél adblock lesz a vége, azoknál is akik eddig az oldal támogatása miatt nem használták azt (nálam is). Nem lehetne a fórum oldalakon statikus hirdetéseket alkalmazni? Eszméletlen zavaró. Cikkeknél is, de itt valahogy még inkább. 
- 

- 

Neck veterán Mostantól csak 50esével lehet látni a HSZeket? Én 300as lebontásban néztem mindig  MOD: Köszi EQMontoya, megtaláltam  
- 

Neck veterán Frankó lett, próbaHSZ szal ne várjatok sok értelmet tőle...  
- 

rup1u5 nagyúr válasz  pityeszka

üzenetére pityeszka

üzenetérehttp://prohardver.hu/tema/bugok_a_rios_r5_ph_motorban/hsz_180-180.html közben megtaláltam 
- 

KrAt veterán Itt is grat mindenkinek    
- 

pityeszka őstag 
- 

rup1u5 nagyúr hozzászólásnál bugos a linkelés. 
- 

pityeszka őstag Király azuj mocci  
- 

he7edik. addikt GG 
- 

csapos2 addikt Hozzászólások írás ideje, modosítási lehetőségének ideje változott? 
- 

DJ.Gróf aktív tag Lehet én vagyok vak,de az apróknál volt egy olyan funkció ,hogy tömör listázás vagy képpel nagyobb mérteben. 
 Azt most nem láttom,és így képek sincsenek a cuccokról. Hol tudom beállítani? thxAmúgy nagyon jó lett,pár óráig nem volt ph-és minden bajom volt,pedig csak kicsit vok fanatikus tag  !   Szép munka volt,lessz! !   Szép munka volt,lessz! 
- 

HUN]Repa aktív tag Nagyon tetszik nekem is! Egy- két dolog amit hiányolok... 
 1. ü törlése (összes pü) ü törlése (összes pü)
 Ahol hozzászoltam topicoknál a saját bezárt aprohirdetéseimet is mutatja ami szerintem felesleges és zavaró!Amugy tényleg gyors tényleg szép és a mienk már örüljönk neki ;) Köszönöjük PH! 
- 

#57018880 törölt tag Éljen a haladás  
- 

föccer nagyúr Wow....    
- 

ngabor2 nagyúr emlékeztek még a rios3/rios4 átállásra? no ott is meglehetősen sok hasonló keménységű kérdés volt. ráadásul ott leginkább feature-bővülés volt, nem kinézet-átszabás. tehát az, hogy valami itt nem működik/nem úgy működik, mint várjuk, az nem azt jelenti, hogy nem is úgy fog. az elkövetkező pár hétben nem fogom irigyelni Panthert... 
- 

bambano titán "közelgett az idő, amikor átadom a stafétabotot. Megtörtént.": megsirattad? (kérdés természetesen komoly) 
- 

kraftxld félisten Tetszenek az 50 ezres gyűjtőtopikok  
- 

FehérHolló veterán Nekem személy szerint nem tetszik ez az új linkes megoldás, hogy megjelenítendő szöveget is be lehet írni, mert legkényelmesebb mód: 
 http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5W%20DH%20Deluxe
 Én gyakorlottabb fórumozóként nem így csinálnám, de egy újoncból simán kinézem, és máris kilóg a szöveg a "hozzászólásdobozból". Nincs sortörés meg semmi.Egyébként jó lenne, ha a link nevét is egy párbeszédablakban kérdezné meg, ha már ragaszkodtok ehhez a formához. Az új motor gyorsaságát meg szerintem nem lehet 1 nap alatt eldönteni. (Épp most akadt be egy fél percre, amikor meg akartam nézni egy témát.) 
- 

doc nagyúr engem az zavar, hogy a kb. 15 megnyitott fül, ahol az engem érdeklő, de a 30-as limitbe bele nem férő totyikok voltak megnyitva, mennek a kukába  
 tényleg, ezt a 30-as limitet nem lehetne kicsit megemelni? nagyon kevés...
 mondjuk az nagyon jó, hogy lehet külön is kérni e-mail értesítőt, szerintem ez messze a legjobb újítás az új motorban 
- 

til csendes tag Ja és persze ha valaki linkelt valamit egy hozzászólásban, az mostantól szintén 404. 
- 

Nipponka tag Valaki segítene nekem? Csak én nem talállom, vagy a SAJÁT HIRDETÉSEIM rész a jobb oldalról megszünt? Ha van még ilyen valaki elárulná, hogy hol?  Gondolom ez az új desing csak megszokás kérdése, de egyenlőre valahogy az előző jobban tetszett.  
- 

Savanya addikt Apro-nál nem lessz egy olyan bellitás hogy utolsó hozzászólás szerinti rendezés ? kissé zavaró hogy csak megnyitás szerint rendez vagy UP-olás szerinti , ami időrendi zavartságot okoz . 
- 

edgR őstag tetszik az uj motor, gyorsabb is (meg)  hasznos a beallitasok opcio is. hasznos a beallitasok opcio is.
 udv,
- 

The DJ addikt Congratulations  Eddig nagyon gyorsnak tűnik és a feature-ök is hasznosak  
- 

til csendes tag Sikeresen megváltoztattátok az url-eket, ami azt eredményezi, hogy rákeresek valamire a google-n, van egy csomót találat és persze hogy 404 ha rákattintok. Ugyan így frissíteni kellett a könyvjelzőket is, mert persze hogy van egy redirect a domainről egy index.html-re, de ez is megváltozott nyito.html-re. GJ. 
- 

dragonfx veterán Na akkor hajrá legyne minél jobb 
- 

Blaise veterán jónak tűnik  
- 

- 

tiv83us veterán Az "Itt szoltam hozza" topikok 5-os listajat hogyan lehet frissiteni? Vagy onmagat frissiti? ps: Bakker, tenyleg nagyon gyors ez a R5...  
- 

gergo84 aktív tag nekem a jobb felső sarokból hiányzik a kereső. sokat használtam... 
- 

doc nagyúr na jó, csak ha van mondjuk értesítőm, többnyire ki szoktam törölgetni a felesleget, csak egyet hagyok 
 így viszont ha nem a legrégebbit hagyom megy, kapásból nem értem mi van, mert csak egy hozzászólást látok, az előzményeket nem. meg ha több post is volt, mindenképp plusz legalább egy kattintás. nem mintha belehalnék, meg nem ettől fogok ínhüvelygyulladást kapni, de azért elég kényelmetlen
 bocsi, de nekem ez a része nem jött be 
- 

ent őstag Biztosa volt, de nekem se jön be: 
 - együtt van a kedvenceknél az apróhirdetéses és fórumos kedvencek, valamin
 - nincs lehetőség az ucsó hsz-t előre hozni (csökkenő/növekvő)Ezen kívül tényleg grat, gyorsabb, fejletebb és nem ucsó sorban felhasználó barátabb.  És ez a plus smájli:    
- 

Goose-T veterán Műszaki oldalról: amíg én ipari méretű adatbázisokkal foglalkoztam (értsd: milliós nagyságrendű rekordszám táblánként), kerültük a triggereket, mint a leprást. Hosszú távon áttekinthetetlenné teszi az adatbázist, teljesen követhetetlenek lesznek a funkciók. Az adatmodell elérte már a harmadik normálformát? Ha jól vettem ki az írásból, eddig messze állt tőle... 
- 

Alec tag az index.html-t miért kellett nyito.html-re átírni? fél napig azt hittem nem működik a site mert a bookmarkban a régivel volt benne. Legalább irányítsátok át  
- 

doc nagyúr azért az szerintem elég gáz, hogy a totyikfigyelő csak egy hozzászólás linkjét küldi, sokkal jobb volt a régi 
 egy pörgősebb topicban így rákattintok az értesítőre, utána a topiccímre, hogy olvashassam az új postokat...
- 

Gyors,mint a szél.  Remek lett. Remek lett.
- 

bug: ez a topik például nem látszik az írás mögött. igen, tudom, hogy azért, mert ez is "hír"-ként van kezelve, de mivel logouton vagyunk, látszódnia kell. 
- 

Viszlát addikt Hello, a saját logoutos oldalamon a címplapos írások között lévő írások alatt nem jelennek meg a hozzászólások, csak ha külön kattintok a Hozzászólások linkre, míg a többi alatt igen. Ez szándékos? 
- 

DJGABI addikt Jeee! Nagyszerű lett!  
- 

Retekegér MODERÁTOR Hajrá! Nekem még egy kicsit szokatlan...  
- 

FehérHolló veterán Gratula! Hozzászólás/topic kereső direkt tűnt el? (FF 2.0.0.7 és Vista) Szerk.: Még nincs kész. OK, értettem.  
- 

lorcsi veterán nagyon fasza  
 grat mégt tanulni kell a használatot  
- 

Tetszik, szép munka  
 Nekem sokkal jobban bejön, mint a ri/os4 
- 

Bögre aktív tag Szép munka srácok! A privát üzenek kezelése nagyon bejön  
 Csak így tovább! mod: egyetértek az előttem szólóval, valóban gyorsabbnak tűnik  
- 

elit_hun őstag Éljen, most látom megjelent csomó új opció a hsz írásnál már csak helyesírás ellenőrző kell   mod: lehet velem van a "baj", de mintha gyorsabb lenne mint régebben 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Hardcore café
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Köszönjük!
 Köszönjük! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)