- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Fotók, videók mobillal
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Atesz
addikt
Én örülök, hogy jót szórakoztok rajta, csak igazából egy rendkívül hasznos alapfunkció maradt ki...
Nektek melyik kellene?? Amelyik működik, de nem néz ki olyan jól, vagy amelyik csicsás, de sokat szív vele az ember? Mert itt részemről erről van szó és másoknak is ez a véleménye.
De hogy ne csak fikázzak: szép- és gyors ez a verzió
-
Speed®
titán
Ha már így előtérbe került a topik, két kérdés/kérés tőlem is (sry ha volt már, alig vagyok mostanában
):-megoldható lenne az, hogy a privátoknál a régi mód is választható legyen?
-akár a régi módiban kilistázott X privát egyszerre törlésére, akár a jelenlegi rendszerben egy adott felhasználóhoz kapcsolódó privátok egyszerre törlésére valami megoldást lehet eszközölni?
-(bónusz) "önprivi" leterhelné a rendszert, vagy mi az oka a megszűntetésének?Lenne még jópár dolog, de elég ennyi bemelegítésnek
Kíváncsian várom a választ, és ezúton is köszönöm a tengernyi fáradozást
-
burgatshow
veterán
-
doc
nagyúr
na jó, csak ha van mondjuk értesítőm, többnyire ki szoktam törölgetni a felesleget, csak egyet hagyok
így viszont ha nem a legrégebbit hagyom megy, kapásból nem értem mi van, mert csak egy hozzászólást látok, az előzményeket nem. meg ha több post is volt, mindenképp plusz legalább egy kattintás. nem mintha belehalnék, meg nem ettől fogok ínhüvelygyulladást kapni, de azért elég kényelmetlen
bocsi, de nekem ez a része nem jött be
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB Normál állapotú,1-2 karcal,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S22 5G 8/128GB Normál állapotú! Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

):

Azt hiszem megyek aludni...