- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
slacktide
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos még mindig nem sikerült megoldanom, hogy a WD MyBook külső HDD-m működjön a Pi-vel.
Találtam egy usb_modeswitch nevű addont hozzá, amivel elvileg pont ezeket a típusú "hibákat" lehet megoldani. Valakinek volt már ezzel tapasztalata(nagyon gyenge vagyok linuxból).
Illetve a /dev/disk mappában két meghajtót látok, egyrészt a WD Unlockert(ami látszik OpenElecben is), másrészt magát a HDD többi részét MyBook néven. Az előbbinek /sr0, utóbbinak /sda1 az elérési útvonala.
(még1x, szinte semmilyen linux tudásom nincs..)
Köszi! -
slacktide
csendes tag
Találtam én is pár megoldást, ezeket jó részt ki is próbáltam. Ezt, amit javasolsz még nem, viszont alapból nincsen rajta jelszavas védelem. Szóval kvázi nem az a gond, hogy nem éri el a meghajtót, hanem az, hogy konkrétan azt a partíciót nem mountolja, ami maga a külső HDD területe.
Este kipróbálom, amit írtál, köszi! -
slacktide
csendes tag
Sziasztok!
A múlt héten nekem is sikerült beszereznem egy Rpi2-t
MédiaCenternek vettem, így OpenElec 5.0.5-t telepítettem rá, minden tökéletesen működik rajta, nagyon tetszik, kivéve egy valamit. Nem tudom működésre bírni a külső hdd-m. 1 TB-os WD MyBookról van szó, melyen sajnos található egy SmartWare nevű vcd, és a pi csak ezt a meghajtót mountolja..
A kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek közületek ilyen hdd-je, és ha igen, sikerült-e működésre bírni?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest