- Apple iPhone 17 - alap
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz
Parallaxis
üzenetére
Kedves Toldi Miklós! Látom az értő olvasással gondok akadtak. Épp azt próbáltam felvázolni, hogy senki - rajtad kivül - nem akar 12"-os tableten, notbookon, subnotebookon regényeket olvasni, főleg nem kézben tartva, pláne, ha van benne állítható kitámasztó. Egyik mondatoddal cáfolod a másikat. Tartani akarod úgy, hogy van rajta kitámasztó (agyrém), de ha mégse akarnád tartani, mert nehéz, akkor olvasásra jobb egy 15" 2kilós notebook. Logikus, ész érvek, amiket felsorakoztatsz.
Csak Te, write only user gondolod úgy, hogy nem volt a "logikusan" alátámasztott "szarezmernemjósemmire" hüppögésedre ellenérv. Csak emvy vagy 20 írt, de mint fentebb is írtam az értő olvasás, gondolkozás és ezek velejárói sajnos nehézkesen mennek.
Már csak azt nem értem, hogy ez a semmire sem jó eszköz, miért érdekel annyira, hogy magadat győzködd a topikon belül, hogy semmire sem jó. Netán skizofrénnek tetszik lenni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő