Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz
Parallaxis #318 üzenetére
Kedves Toldi Miklós! Látom az értő olvasással gondok akadtak. Épp azt próbáltam felvázolni, hogy senki - rajtad kivül - nem akar 12"-os tableten, notbookon, subnotebookon regényeket olvasni, főleg nem kézben tartva, pláne, ha van benne állítható kitámasztó. Egyik mondatoddal cáfolod a másikat. Tartani akarod úgy, hogy van rajta kitámasztó (agyrém), de ha mégse akarnád tartani, mert nehéz, akkor olvasásra jobb egy 15" 2kilós notebook. Logikus, ész érvek, amiket felsorakoztatsz.
Csak Te, write only user gondolod úgy, hogy nem volt a "logikusan" alátámasztott "szarezmernemjósemmire" hüppögésedre ellenérv. Csak emvy vagy 20 írt, de mint fentebb is írtam az értő olvasás, gondolkozás és ezek velejárói sajnos nehézkesen mennek.
Már csak azt nem értem, hogy ez a semmire sem jó eszköz, miért érdekel annyira, hogy magadat győzködd a topikon belül, hogy semmire sem jó. Netán skizofrénnek tetszik lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest