Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Most készülök meglepni a feleségem egy M5s-el.
Honnan érdemes rendelni, hogy legyen benne magyar nyelv és ne keljen még telepítgetni? -
technoboi
tag
Hello, én Oneplus 3-ról váltottam, hiányzott a miui feeling 😉 Sajna az ujjlenyomat olvasó 10-ből 3-szor ha működik, inkább nem használom, meg az enyém 3GB-os verzió, jó lenne az a plusz 3 ami a Oneplus-ban volt, néha újra tölti a megnyitott appokat. A kamerája viszont verhetetlen.
-
kosturica
őstag
MI S5 Plus hír:
Nagyon frankó az új fejlesztői romban a screen recorder!
-
kosturica
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Szia!
Értem, de az érintőgombok nem lötyögnek.
-
kosturica
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Milyen gombokról hallottál és melyik telefon kapcsán?
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, lenne egy kérdésem a gombok mennyire lötyögnek benne, mert úgy hallottam hogy lötyögősek. Köszi a válaszokat.

-
Cry0
őstag
Kédések támadtak fel bennem

A mi5s-ben a home gomb fizikai vagy csak érintő?
illetve valaki esetleg váltott oneplus 3-ról
-
Tomi_Ohl
veterán
Jött a postás, csomagot hozott Kínából:

A 2db tempered glass volt benne AliExpressről.
Érdekes helyzet, mert a telefon még mindig nem jött meg, szóval egyelőre nem tudom kipróbálni.
Hogyan kéne, most nyomjak Confirm order received-et, vagy csak ha fel is tudom tenni telefonra? Olyat olvastam, hogy a gomb megnyomása előtt nem árt kipróbálni a terméket. -
beyruth82
veterán
válasz
monti0222w
üzenetére
Szerintem meg az 5s-esek vannak túlsúlyban.
-
Cry0
őstag
sziasztok
a Mi5s-nek van külön topikja vagy egybe van a mi5-el
(#773) beyruth82:
ez mi5s vagy mis plus? -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ThorsHUN
üzenetére
Alapból fekete lesz az. Fehér telefonra inkább ne akarj feketét venni. Ugyan ez sima Mi5S (nem Plus), de elég rondán néz ki vele: [link]
A Plusnak annyi előnye van, hogy a hátlapján van az ujjlenyomat-olvasója, így annyival is több van lefedve elöl.
De szenzorok/kamera ugyanúgy ki fognak látszani, meg a 2.5D üveg miatt a telefon szélei is. -
beyruth82
veterán
Sikerült újra képet feltöltenem.Yuppí!Nem a galériából választottam ki hanem a fájlkezelőből.
-
kosturica
őstag
Ez a kép önmagáért beszél. Még az aksi több, mint negyede rendelkezésre áll.

-
kosturica
őstag
Azt tudja valaki, hogy az OTA developer rom frissítés miét törli a root-ot?
-
Charles9
csendes tag
A driverek nincsenek feltelepítve. MIUI Flashing tool fent van?
-
szaszapi
őstag
-
szaszapi
őstag
5S Plus telefonomra fekete üvegfóliát rendeltem, alul és felül fog, nem cuppant rá mint a sima hagyományos fóliák. Mégis tökéletesen passzol, elégedett vagyok vele, végre teljesen fedve van a telefonom.
-
Alvin76
tag
válasz
ThorsHUN
üzenetére
A viber, és messenger jön rendesen,elég sokat használom. Be kell (be lehet) állítani, hogy ezeket ne lője ki, illetve ezeknél az alkalmazásoknál ne legyen energiatakarékosság. A hangauts-t nem használom, egyszer próbáltam, de ott szerintem valami alkalmazásprobléma is van (lehet)...
-
Leon77
őstag
Nekem elsősorban nem a fényképezés volt a legfontosabb a telefonban, hanem az, hogy elérhető áron (így is nagyon húzták a fogam) legyen végre egy normális telefonom, mert elegem lett a középkategóriából.
Nem várok el komoly minőséget fényképezés terén egy telefontól, nem is igazán értek a fotózáshoz, nekem elég, ha "auto" beállításokkal egészen jó kis képeket készítek. És ez nekem jó, tetszik. Amúgy meg a telefon számomra egyenlőre egy álom. Hibátlanul működik (leszámítva néhány user error és hozzá nem értést
).Reggel bementem a munkahelyemre navigációval (csak, hogy kipróbáljam) egész nap nyomkodtam és 3:30 perc kijelző idő mellett 30% jelenleg az aksi.
Csak összehasonlítás képen LG Leon-ról váltottam. A maga kategóriájában az is jó teló, de ég és föld a különbség. Amúgy 64gb/3gb-s változatot rendeltem.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
ThorsHUN
üzenetére
Az, hogy ő valószínűleg fotós. Én is csináltam már pár szerintem gyönyörű képet, amit aztán egy fotós ismerősöm egyből elkezdett kritizálni.

(Mondom ezt úgy, hogy nem néztem meg nagyban Leon77 képeit, csak gyorsan a nem-full-size-t.Szerk: na nézegetem őket még jobban, valóban sötétek kissé, de szerintem ez valami rossz beállítás miatt lehet.
-
kosturica
őstag
-
ThorsHUN
őstag
Ilyen messenger, hangouts, viber whatsapp uzenetek jonnek rendesen, nem zarja be a rendszer?
Huaweinel p8litenal paromnal van ez. mobilnetrol nem kapja meg a hangoutsban irt uzeneteket csak ha belep az alkalmazasba. Lelovi a rendszer es nem tudom megoldani sehogy a problemat.
-
ThorsHUN
őstag
Van akinek 3 GB-os mi5s-e van? nem akadozik? eleg neki a 3GB?
-
ADGCF
tag
Sziasztok! Windows Phone-ról váltottam egy 128/4-es mi5s-re, így csatlakoztam a táborhoz. (: A telefon tökéletes eddig, olyan gyors hogy bármi mellé oda merném tenni, miuihu ROM van rajta, hibát nem nagyon találtam még benne minden remek. (: Spemall-ról rendeltem, minden rendben volt, ár/érték arányban szerintem nagyon ott van! Az egyedüli fájópont az üvegfólia, de ahogy látom nem csak nekem. Erre a telefonra tulajdonképpen nincs? :/ Ami most van az nem illeszkedik rá rendesen. :/
-
válasz
Tomi_Ohl
üzenetére
Amit csomagolnak mellé is olyan, ami nem fedi le az egészet. Csak az egyenes részt fogja, a széleken a kerekítést már nem. Az összes ilyen kerekített szélű készülékkel ez van. Vagy csak a sima felületet tudod letakarni vagy a szélénél az edzett üveg a levegőben fog lógni...

beyruth82
Opera esetleg egy teszt erejéig? -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
beyruth82
üzenetére
Az érdekes. Nekem nincs ötletem, talán van valami topik, ahol jelenthetnéd.
pusihusi Biztonság app / Akkumulátor, ha jól emlékszem.
mayerovits hát akkor ez van. Rendeltem valami olcsóbb, de elfogadhatónak hangzót (ez sem takar a széleken), na meg elvileg a telefonhoz is csomagolnak valamilyet (majd meglátom, ha megjön).
-
beyruth82
veterán
válasz
mayerovits
üzenetére
Nekem sem sikerült mi 5s plusra csak kissebbet ami nem fedi le a teljes üveget.Szerintem sem létezik ezekre a telefonokra.
-
mayerovits
tag
válasz
Tomi_Ohl
üzenetére
Hosszas keresés után felhagytam a védőüveg kereséssel. Nillkin h+-t rendeltem, az is erősen halo effektes. Előző telefonom is 2.5D kerekített kijelzős volt, arra se lehetett kapni normálisat. Én már belenyugodtam, hogy normális nem lesz rá kapható, így maradtam a sima Nillkin clear fóliánál.
-
pusihusi
addikt
Sziasztok automata ki-be kapcsolást hol találom? Mintha lett volna az előző romban? Vagy csak a ne zavarjanak van?

-
beyruth82
veterán
Nekem miért nem enged képet feltölteni ide?Mindig azt írja ki,hogy a manóba vagy hoppá valami hiba történt.
-
Tomi_Ohl
veterán
Talált már valamelyikőtök jóféle védőüveget? Olyasmit, ami nem csak a telefon közepére megy fel, mint ez...
-
ThorsHUN
őstag
A mai napsuteses napon mik a meglatasok a napfenyben valo olvashatosagot tekintve?
-
Tomi_Ohl
veterán
-
kosturica
őstag
Van egy olyan érzésem, hogy a bootloader nyitás nem fog sikerülni soha az életben. Az összes lehető variáció (amit ismerek) végig zongorázva. Az angol fórumon sem tudják a választ.
Legalább tudnám a miértjét! -
pusihusi
addikt
A Misute-val tudott valaki kapcsolódni?
-
Leon77
őstag
Sziasztok. Heló. Új a telcsi. En Domonkos sportprogramot használok. Sehogy sem tudom rá enni, hogy a háttérben használja a GPS. Elvileg mindent engedélyeztem neki.
-
kosturica
őstag
válasz
pusihusi
üzenetére
Bezártam az összes futó alkalmazást, majd pihentettem
. Nekem elsőre is 156.000 volt a pontszám.
A stabilt ugyanúgy updaterből tudod feltenni, de szerintem tök felesleges, mert a fejlesztői béta is teljesen hibátlan. Tudnak ezek a srácok, az tuti és a MIUI rendszer borzalmasan király! -
kosturica
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robogó, kismotor
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez mi5s vagy mis plus?