Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Magisk
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
szaszapi
üzenetére
Ez érdekes, mert az asszony a munka helyén bluetothtal használja a hangszórót és ilyenről még nem számolt be pedig van úgy hogy másfél órán keresztül is használja folyamatosan
A rom verzió meg a globál stabil van fent neki, havonta frissít, gond nincs vele idáig. Az erő meg nem minden, ami miatt érdemes a SD verziót választani az a B20, és a jobb akkumulátor használat, mást nem nagyon látok. -
monti0222w
addikt
válasz
szaszapi
üzenetére
Azok amikre gondolhatsz nem hiszem hogy valósak lennének, vagy javítva lettek már. A frissítések terén sem áll rosszul az MTK-val szerelt változat, mert mind a mai napig kap, a párom a héten fríssítette az ővét mivel mondta ezt tudom, jó féle éve meg van neki, és havonta beesik egy frissítés.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
szaszapi
üzenetére
Közben tovább olvastam, és itt azt írják, az új stabillal mennie kéne a nyitásnak. Fura dolgok ezek... Most nem kerülhetek gép elé, de holnap még próbálkozom valamivel.
-
-
-
beyruth82
veterán
válasz
szaszapi
üzenetére
A snapi 820 többet ér mint a 821.Ez az az állításod ami a hozzánemértést felveti.A snapi 821 erősebb és kevesebbet is fogyaszt mint a 820.A benchmark testeken is jobban szerepel.Egyetlen telefont láttam ami rendszersebességben lassabb snapdragon 821-el mint az összes riválisa snapdragon 820-al.Ez a google pixel xl.De ott más gondok vannak
-
rosszkutya
tag
válasz
szaszapi
üzenetére
Köszi, de sajnos ezzel sem jutottam előrébb.
Úgy fest, hogy már a jó driver volt fent. Korábban már nyitottam BL-t ugyanezen a rendszeren egy másik Snapdragon-os készüléken.Szerk.:
Nem tudom, hogy az lehet-e probléma, hogy a párom MI-fiókjából, és az ő készülékének böngészőjéből kértük az engedélyt, és ugyan az én telefonom is ezzel a fiókkal lett bejelentkeztetve, de a fiók az én SIM-kártyámról aktiválta magát, mivel az ő kártyája micro, az enyém viszont nano, ezért nem tudtam az enyémbe tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Revolut
- Ítéletnap ismét elnapolva, később jön a Terminator 2D: NO FATE
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Úgy fest, hogy már a jó driver volt fent. Korábban már nyitottam BL-t ugyanezen a rendszeren egy másik Snapdragon-os készüléken.