Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
Kijött mindkét telefonra a 9.2-es stabil Globál, ha valakit érdekel. Az értesítések új kinézete még nincs benne sajnos.
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok!
Tegnap jött meg Spemalltól rendelt 5s-em a barátnőmnek. egyből developer romot dobtam rá, de a kijelzőnek valami baja lehet, mert vagy ghost touch-ot dob, vagy egyáltalán nem is érzékel.. A hibákat az alábbi videókkal tudom szemléltetni. [link]
Amíg a sima, stable volt rajta, nem tapasztaltam hibákat, de tény, hogy az kb három perces dolog volt. Lehet, hogy a developer rom a ludas? Spemallnak egyből adtam le RMA-t, de nyílván nem szeretnék azért ennyit várni, ha nem muszáj. Stable romot vissza tudom valahogy varázsolni, vagy ez úgyis digitizer hiba?
Köszi!
-
däniel
tag
Xiaomi.eu-ról letöltött Magisk 15.1-el
Ezt nem igazán értem. Miért a xiaomi.eu-ról töltenéd le a Magiskot? XDA-n van a hivatalos topik szóval onnan érdemes letölteni.
Egyébként én Magisk v15.0-át használom még xiaomi.eu 7.12.21 romon és nem volt eddig vele semmi problémám. 15.1-re még nem frissítettem mivel a mostani verzióval sincs semmi gondom, de olvastam hogy van olyan telefon amin bootloopot okoz a 15.0.
És igen TWRP-ből, rom update után simán felmegy, gond nélkül. -
ADGCF
tag
Sziasztok! Xiaomi.eu-ról letöltött Magisk 15.1-el mik a tapasztalatok nálatok? TWRP-ből flashelve felmegy rendesen? Nem okoz galibát? Oneplus 5-5T fórumban olvastam, hogy ott szoktak problémák lenni, tudom hogy más készülék, de a biztonság kedvéért megkérdezem. Super SU-t használtam eddig, EU ROM frissítéskor ha jól vettem észre unroot-ol a telefon, tehát akkor nem kellene, hogy gond legyen igaz? (Mi5s)
-
däniel
tag
Sikerült a minap ~7 óra 33 perc kijelzőidőt elérnem "moddolt" xiaomi.eu dev-vel (7.12.14) és az új FloppyKernel-lel. (moddolt=a felesleges Xiaomi appokkal TB-vel lefagyasztottam) Én átlagosan a gyári MIUI kernellel 4-6 óra kijelzőidőt kapok (igaz sohasem néztem még meg pontosan, de amíg kellett mindig kibírta).
Feltöltöttem egy imgur albumba pár képet ezzel kapcsolatosan, ha valakit érdekelne ez is.
-
Tomi_Ohl
veterán
Így is - úgy is nézhetem, gyors.
Érdekes módon pl az FB is egy hajszálnyival gyorsabban betölt, pedig annak ugyanannak kéne lennie.
A másik ezt elősegítő faktor a multitaszking, MIUI-n sajnos többször tölt újra ez-az, itt ritkábban, és ez is sokat dob az élményen.
Ettől függetlenül én általában animációkkal használom a rendszert, és azért az sem rossz, ha alapból kellemesen rövidek - nekem kikapcsolva túl pattogós az egész, de ez persze már csak egyéni probléma.
Viszont az is igaz, hogy amikor múltkor (8.0 után) visszatértem MIUI-ra, azt sem éreztem lassúnak, szóval azért van olyan jó ez a telefon, hogy ne számítsanak túl sokat a custom ROMok ilyen téren. -
ADGCF
tag
válasz
Tomi_Ohl
üzenetére
Aha! Akkor eddig viszont úgy néz ki, hogy csak várni kell. :/ Oreo-nál szerintem meg érdemes várni hogy kicsit stabilabb/bugmentesebb legyen. Viszont az, hogy gyors/smooth kikapcsolt animációkkal nézed? Mert ugye akkor jön ki a telefon/rendszer valódi sebessége. Csak azért mert amikor írják, hogy gyorsabb meg smooth-abb egy custom ROM, akkor szerintem csak azért, mert az animáció a rendszeren belül gyári értéken rövidebb időtartamú, ezáltal így simán lehet "átverés is".
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
vicces1
üzenetére
Nagyszerű 👍🏻
A bootloader zárásos dolgot azért írtam, mert nálam tényleg nem indul el hivatalos rom nyitott bootloaderrel Nugát óta, kivéve, ha rootolom is (az letiltja a dm-verityt, ami gátol.. de örülök, ha neked így is megy).ADGCF szia, sajnos nálam is magasabb volt a fogyasztás mostanában, pedig tiszta telepítést is csináltam két hete. Ha valakinek van ötlete (a következő frissítésekre való várakozáson kívül), ossza meg legyen szíves.
Más: a napokban elkészült az Android 8.1 is Mi5S-re: [link]

Tegnapelőtt feltettem, azóta azt használom.
Működése elég hasonló a 8.0-s verzióhoz, a készülékspecifikus hibák is hasonlók: még mindig formázni kell a teljes belső tárhelyet egy titkosítási probléma miatt, illetve továbbra sem működik a Bluetooth-on keresztüli zenelejátszás. Ezen kívül azzal is számolni kell, hogy a Lineage-féle extra beállítások egyelőre még nem elérhetők.
Ha ezekkel együtt tudunk élni, akkor viszont tökéletesen használható, továbbra is nagyon gyors és kellemes
Egyéb 8.1-es változásokról itt lehet olvasni: [link] -
ADGCF
tag
Sziasztok! Tényleg behalt a fórum.
Annak mi lehet az oka, ha az akksiból az Android rendszer sokat eszik? 15-25% között mozog, így az üzemidő nem a legjobb. Néha lemegy 12-13%-ra. Miui 9.1 12.7-es EU ROM van most. 10.26-os kiadás kiemelkedő volt üzemidőben. Ott 7-11% volt a fogyasztása. Ha nem lenne arcfelismerő, akkor még mindig 10.26-os lenne, de ez a funkció nagyon bejön. 
-
vicces1
aktív tag
Kösz, srácok fel is tettem a developert simán updaterből, ( bootloader nyitott maradt
úgy nézem eddig gond nélkül (nem akartam global stabilt)
mintha új telefonom lenne, sokkal de sokkal gyorsabb.
Nem értem miért ilyen "elhanyagolt" ez a készülék, nekem kb. 10 hónapja megvan, a 4-dik Xiaomi telóm, és örülök hogy akkor erre váltottam az Mi4c-ről (még az is megvan, azt meg azért jó kézbe venni mert olyan kompakt az 5,7 után, edzésre azt vinném magammal, ha nem kéne a sim-el vacakolni)Egyedül az gáz, hogy már a rendszeralkalmazásokat is televágják reklámokkal.
-
vicces1
aktív tag
válasz
Tomi_Ohl
üzenetére
Kösz a gyors infót! Hát ez óriási
most zárjam vissza!
Eddig is az utolsó globál béta volt fenn és van is, amit OTA-n frissített fél évvel ezelőtt! (MIUI 8 Global 7.6.8 Beta)
Nem úgy van, hogy egyszerűen automatikusan visszazár a bootloader gyári ROM telepítésnél?
Tehát legegyszerűbb nekem, ha simán updater-ből telepítem, nem kell flash? -
vicces1
aktív tag
Sziasztok, jól "behalt" ez a topic. Mi 5s plus -t frissíteném a pár napja megjelent MIUI 9 Global Beta ROM 7.12.8-ra. Gondolom feltétlen tiszta telepítés kell hozzá, mivel android főverzió is változik. Vagy "véletlenül" udater-ből is telepíthető?! A fejlesztőiben Mi Recovery van vagy TWRP?
Eddig nem is nyitottam ki a BL-ert, de most rávettem magam, meg is volt pár perc alatt.How to Upgrade to MIUI 9
1. Please don’t forget to back up your data before upgrading to MIUI 9.
2. If you are using MIUI V5 / MIUI 6 / MIUI 7 / MIUI 8 stable ROM, please upgrade to MIUI 9 via fastboot method.
3. If you’re using MIUI 8 Global Beta ROM, please go to ‘Updater’ and check for updates.
-ez a furcsa, hogy azt írja! Updater-ből! -
alevan
őstag
Arcfelismerő: a szakállal van a gond. Megzavarja.
-
alevan
őstag
Arcfelismerő: jól működik. Nagy fényben, gyenge fényviszonyok mellett is kinyitja. Kinyitja az én arcomra, az öcsém arcára, kollégám arcára, kollégám arcának fényképére.
Tegyük hozzá, hogy szakállas vagyok. Mint testvérem és kollégám. Valószínűleg ha megállítok az utcán egy fekete hajú, szakállas embert, kinyitja a telefonom.
-
ADGCF
tag
válasz
beyruth82
üzenetére
Azért vinnék ennyien, mert Snap 821 6 GB RAM-al azért ennyiért nem semmi. Mate 10 Pro-n a 3 animációs skála ki van kapcsolva fejlesztőiben? Mert akkor a telefon valódi sebessége jön ki. Illetve rendszerfrissítést úgyis fog kapni, Huawei-nél azért gyorsabb ütemben javulnak a dolgok, mint a Xiaomi-nál az eddigi tapasztalatok mások alapján, meg rengeteg fórum olvasás után. Szerintem jó lesz az.
-
beyruth82
veterán
Nem csak hülye voltam.Nem gondoltam volna,hogy ennyien vinnék.Több tucatnyi emberjelentkezett hogy azonnal vinné.Nemhogynincs baja de az akksi ideje is alig romlott az 1 évvel ezelöttihez képest.Az új hiper szuper intelligens huawei mate 10 pro meg időnként belaggol elég szépen.Az Mi 5s plus pedig még egy évesen se.
-
ADGCF
tag
válasz
Tomi_Ohl
üzenetére
Kijelzőfényerőn múlik sötétben, meg közelségen a pontossága. (: Az a minimum, ahol nekem működik amit leírtam. Ha maxra veszem a kijelző fényerőt, akkor ugyanolyan gyorsan old fel, mint világosban. Ha a kijelző elég fényt ad az arcra, amit nyilván visszaver, akkor látja a kamera az embert. Ha nem, akkor nem. Akkor nem azonosít be. Kéri a pw-t ugyanúgy.
-
Tomi_Ohl
veterán
Szia!
Örömmel hallom, hogy ilyen jó lett. Sajnos a Globál ROMból kimaradt...
Durva, hogy sötétben is működik, bár ilyenkor felvetődhet a kérdés, hogy mennyire pontos? Nem fog ez más, hasonló kinézetű emberre is feloldani?
Az Android amúgy 4.0 óta tud arcalapú feloldást, 5.0 óta egész jól használható, de sötétben azért nem... Szóval érdekes lenne megtudni, milyen varázslatot használ a Xiaomi
beyruth82 érdekes az időérzéked. Az a "rég van" maximum 2,5 hetet jelent, november elején kezdtek kijönni az első kilences stabil ROMok.
Az meg, hogy Redmi Note 4-re hamarabb kint volt, szintén érthető, mivel Indiában az a legnépszerűbb telefon hónapok óta, a Mi5S pedig tudtommal kínai belpiacos, tehát a Globál ROMmal nem is lenne muszáj sietniük ilyen szempontból... -
ADGCF
tag
Sziasztok! Csak rávett a changelog arra, hogy frissítsek.
Ugyanis... Arcfelismerő! Iszonyat jól működik, korom sötétben is. Igaz, 20-25%-on nem árt ha van a kijelzőfényerő, illetve ha ilyen 25 centi a max távolság az arctól, de könyörgöm. Nem tudta a telefon alapból és szoftveresen hozzáadták. Ráadásul úgy, hogy nekem még egyszer nem hibázott. Pedig sokszor használtam, mert hogy ezt használjam is nekem újdonság.
Ezzel pedig ki is lett váltva a halott ujjlenyomatolvasó, szóval minden gond megszűnt. Csináltam egyébként antutu-t is, miui 8-on ~155 ezer volt, 9-en ~153 ezer jött ki, szóval ugyanaz, nem fog vissza semmit a 9. Xiaomi EU ROM 11.16 build.
Ja és lett belőle stable is, de nekem most az felesleges, mivel ezzel se tapasztalok problémát. Szóval tanácsolni azt tudom, hogy ha valaki felrak egy fejlesztői ROM-ot, de nem tapasztal benne hibát, viszont a következő frissítésekben nincs semmi egetverő újdonság, akkor inkább hanyagolja a frissítést. Így meg vannak az újdonságok is, illetve stabil is a telefon. 
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Na, a hétvégén végre feltettem. Eszméletlen jó! Gyors, folyamatos, pörgősebb, mint a Nugát alapú ROMok.
Kamerának a Google kamerát használom, gond nélkül megy, minősége is rendben van.
Egyetlenegy probléma van, hogy telepítés után, TWRP-ben nyomni kell egy format data-t, ami ugye törli az egész belső tárhelyet. Csak így lehet bejutni a rendszerbe.Más: kint a Globál stabil MIUI9 Nugát alappal: [link]
-
däniel
tag
Aki épp szeretne valami romot tesztelni a telefonján és/vagy szereti a substratrum-ot, avagy témázni a telefonját AOSP romokon annak itt a lehetőség

LineageOMS, szinte most jött ki a sütőből
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Gondolom mert nemzetközi telefon, a Mi5S meg csak Kínába készült.
Mondjuk nem értem, miért veszik külön az 5-öt, ha az 5S/5S Plus/Mix/Note 2 szinte ugyanaz a hardver. Ha az egyikre sikerül elkészíteniük, a másikra sem nehéz...Más: még mindig jelen van az encryption error Oreon, azaz csak akkor lehet használni, ha telepítése után formázod a belső tárhelyet. Ezért most is visszatértem MIUI-ra, közbejött valami, és erre már nem volt időm a hétvégén...
-
beyruth82
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Mi 5s plus is még csak miui 8.5 és marshmallow global stablén
-
däniel
tag
válasz
Mákos7észta
üzenetére
A MIUI 9 Global Stable nagy valószínűséggel a "harmadik frissítési hullámban" fog jönni ("3rd Batch"), ami december eleje.
(forrás) -
Tomi_Ohl
veterán
Ez a nap is eljött: mostmár működik a kamera is Oreon!

A hétvégén ki is próbálom. -
Tomi_Ohl
veterán
Látom van két új ROM Mi5S-re, DU és Slim, a fejlesztő pedig magyar. Mesziman, köztünk vagy?

-
Tomi_Ohl
veterán
Szia, ezt örömmel hallom! Főleg mivel az akkuidő-javulást más is mondja. Ráadásul úgy hallottam, az értesítések megjelenését is javították. Lehet, hogy ez MIUI9 óta a legértelmesebb frissítés?
És akkor, hogy mit nem ajánlott feltenni: az új Oreo buildet. Sajnos még mindig formázni kell a teljes belső tárhelyet telepítés után, különben titkosítási problémára hivatkozva nem enged be. A kamera szintén nem működik, még mindig...
-
ADGCF
tag
Sziasztok! Mostani EU ROM-ot érdemes felrakni szerintem (10.26-ost). Nekem megjavult minden gondom. 4 magom megy, sokkal gyorsabb a telefon, és akksi is tovább bírja sokkal, memóriakezelésben nem töltöget újra minden félét amit, nem kellene, fluid, gyors minden és most érzem a fejlődést miui 8-hoz képest. Szerintem nem is fogok frissíteni egy ideig. (:
-
ucli
senior tag
válasz
Mákos7észta
üzenetére
A RR nekem nem vált be, lassú volt és gyorsan merült tőle a telefon.
A Lineage is jó, csak abba nem tudsz mindent úgy cicomázni, mint a Resurrection-on, vagy az Aosp Extendeden.
RR helyett próbáld ki az Aosp Extendedet vagy az Aospa-t (Paranoid Android néven fut). -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Szia!
Lineage-et és RR-t nem próbáltam ezen a telefonon, de jókat hallani róluk, nagy gond nem lehet egyikkel sem. Amit viszont próbáltam, és nagyon meg is felelt, az az AOSPExtended volt, ezt csak ajánlani tudom, és ahogy olvasom máshol, másnál sincs vele probléma.
A Google kamerát meg annyira nem is kell portolni, elég sima alkalmazásként feltelepíteni ezt a verziót: [link] -
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok!
Lassan egy hónapja én is Mi 5s felhasználó vagyok, elédetten nyüstölöm nap mint nap, szerencsére az ujjlenyomató használatára ráéreztem, most már 10/8- szor működik.
Most kicsit elkapott a gondolat, hogy kipróbálnám a szűz Android rendszert, amolyan Android One módra. Mivel hardveresen szinte megegyezik a Google Pixel telefonnal, kíváncsi vagyok melyik a legjobb út elindulni. Lineage OS vagy Resurrection Remix az ajánlottabb, milyen tapasztalatok vannak? A Pixel kameraszoftverét is láttam, hogy portolni lehet a telefonra, azzal vannak tapasztalatok? Mindenesetre köszi a segítséget, útbaigazítást, választ!
Üdv,
Marci -
ucli
senior tag
Nem volt retkes, de azért belepróbáltam a fogpiszkálót és a tűt is, de semmi se változott.
Ja és mégvalami: másoltam volna át a képeket gépre, de mindig csak a másolási időt számolta. Többen is panaszkodtak már erre külföldi fórumokon, supportnál is voltam, azok a firmware-re hivatkoztak. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
kosturica
üzenetére
Volt már olyan, hogy átléptem CPU-Z-be és több mag működött.
Az is lehet, amit írsz, hogy romfüggő. Nálam global dev van fent (a Nexus Experience ROMos kitérőm alatt nem foglalkoztam ezzel, de a játékok is jól mentek, úgyhogy valószínűleg ott sem volt gond).
ucli ahogy a kolléga mondja, próbáld meg kitisztítani. Nekem az előző telefonomon volt ilyen probléma az USB bemenettel, fogpiszkálóval kitisztítottam és egyből jó lett.
-
kosturica
őstag
válasz
Tomi_Ohl
üzenetére
"minden mag megy nálam (ez a probléma azért érdekes, mert nem sikerült még rájönni, mi okozhatja, valakinél előjön, valakinél nem"
Akkor én megmondom neked: színtisztán rom függő a dolog. Nekem MIUI hu rommal nem mutatta a 3-4 mag aktivitását, global dev rommal meg igen. Ennyi
-
ucli
senior tag
Uraim!
Valaki találkozott már laza type C porttal?
Szó szerint kiesik belőle az OTG kábel. -
Tomi_Ohl
veterán
Igen, engem például pont elkerülnek a bajok, úgy néz ki. A két alapvető probléma (ujjlenyomat-olvasó, készenléti merülés) is megszűnt a frissítésekkel, illetve minden mag megy nálam (ez a probléma azért érdekes, mert nem sikerült még rájönni, mi okozhatja, valakinél előjön, valakinél nem).
Szóval aki most áll telefonvásárlás előtt és rászánja a pénzt a Mi6-ra, az mindenképpen azt válassza, már csak azért is, mert újabb, ettől függetlenül nem rossz telefon ez a Mi5S sem. -
ADGCF
tag
válasz
Siamiáu
üzenetére
Szia! Szerintem gyűjtsön egy mi6-ra inkább. Nézd meg, hogy melyik fórumban hány hozzászólás van. Mi 5 topikban 12 ezer körül, mi5s alig van valakinek de sokan panaszkodnak mindegyik rendszerrel. Olvasd vissza a hozzászólásaimat. Nem megy 2 magom a 4-ből és erre senkitől nem kaptam működő megoldást. Mi6 fórumban pedig alig írnak valakit, valószínűleg mindenki csak használja és kész. Egy jó barátomnak mi6 van Xiaomi Eu fejlesztőivel és semmi baja nincs vele. Brutál gyors, kamera remek, kivéve beltéri fotókon. (összes Xiaomi ilyen beltéri/éjszakai fotókon) Ahonnan érdemes rendelni, az Spemall, Eu express szállítással, hogy ne legyen rajta vám meg áfa, vagy ha magyar oldal pure mobile.
-
Siamiáu
tag
Sziasztok!
Egy barátom szeretne egy Xiaomi mi5s-et venni lehetőleg új onnan. Én szerintem a sima mi5 is megfelelne abból viszont a 4/64- és kéne. Játszik a külföldről való rendelés is, de elsősorban magyar bolt lenne előnyben. A keret nagyjából 85-90k. Elsődleges lenne, hogy ne nagyon kelljen mokolni vele és minél megbízhatóbb szoftver legyen rajta. Honnan lenne érdemes rendelni? És melyik telefon lenne jobb választás?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Tomi_Ohl
veterán
Akksiidő nálam hasonló, mint MIUI-on, bár ez nem LOS, hanem AOSP alapú ROM.
Az ujjlenyomat-olvasó szintén legalább olyan jól működik, mint MIUI 9-en. Arra gondolsz, hogy ujjlenyomat regisztrálásakor visszadob a home screenre? Ezt én úgy játszottam ki, hogy hosszabb ideig tartottam rajta az ujjam, így nem érintésnek, hanem hosszú érintésnek vette, akkor pedig nem dob kezdőképernyőre. -
alevan
őstag
Próbálgattam én is különböző ROMokat, de maradtm a MIUI 9nél. Igaz, kicsit szarabb az aksiidő, mint a Lineage OSal, de valahogy tökéletsen elkapták a Xiaominál azt a kezelőfelületet, ami kényelmes. A többi romnál nem találtam pl. egy ilyen Contacts appot, az újlenyomatolvasó használhatatlan volt, mert mindig kilökött a Homescreenre (pedig teljesen elvettem ezt a funkcióját), stb.
MIUI 9 kényelmes, nem lassú, nem akadozik, nem kell Magisk az OTP Smart Bankhoz, stb.
Egyedüli probléma, hogy ha átmegyek pl. Romániába vagy Ukrajnába, kb fél órát kell roamingban üljek, hogy a kártyák (Telekom-Telenor) kapjanak jelet. Addig manuálisan sem tudok roamingban csatlakozni hálózathoz, hibát ír ki.
-
Tomi_Ohl
veterán
Érzésre nagyon gyors, a third-party appokat nagyon jól össze lehet hasonlítani - például egy Facebook app is pörgősebb egy leheletnyivel. A másik, ami jobbá teszi az élményt, az a jó multitaszking, tovább bent maradnak az appok, nem töltögetnek olyan sűrűn újra.
Egy helyen jobb a MIUI, mégpedig a gyári appokban, főleg a beállításokban: míg MIUI-on bármire kattintva azonnal reagál a telefon, itt sokszor van egy kis lag, kis késéssel nyílik meg egy-egy almenü. Ez MIUI7 óta van így, mert másik Xiaomin is észrevettem már. A MIUI egyből megnyitja az almenüket, és az animáció közben/után tölti be a tartalmat. Az AOSP előbb tölt - ilyenkor van lag -, utána nyitja meg, amit kell. Szóval végső soron hasonló lesz a sebesség, mégis sokkal jobb a MIUI érzésre - már ahol ez érvényes, a gyári appokban. -
Tomi_Ohl
veterán
Szia! Úgy tűnik, kevés magyar Mi5S felhasználó van... Egyébként ugyanezt tudom elmondani az újabb MIUI 9-ek akkuidejéről.
Egyébként én az elmúlt két hétben a Nexus Experience nevű ROMot használtam, gondoltam, úgysincs MIUI frissítés, ne unatkozzak.
7.1.2 alapú, nagyon stabil (bár a kernelét ajánlották lecserélni), gyárilag benne vannak a Google appok is. Nekem nagyon bejött, de azért hiányzik már a MIUI, úgyhogy a héten megyek is vissza.
Hétvégén próbáltam az Oreót is, illetve próbáltam volna, de titkosítási problémára hivatkozva nem engedett be a rendszerbe (elvileg csak az oldotta volna meg, ha törlöm a teljes belső tárhelyet).
-
ADGCF
tag
Sziasztok! Nem szűnt meg a probléma amit írtam, de akku szempontjából nagyon ott van a miui 9 (7.9.21). Legutóbb 93%-ról merült 15-re és 7 óra negyedóra volt a SoT. Ebben inkább böngészés volt gyári, illetve UC browser-el, Messenger, Youtube. De nekem megközelítőleg tudta a 6 órát miui 8-al ugyanígy. Amúgy jó halott a fórum.
A mi 6 fórum is áll, de ott azért mert már nem nagyon panaszkodnak semmire.
Remélem mindenkinek ugyanez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szvsz ez volt a MIUI legnagyobb hiányossága, mostmár (szinte) tökéletes!