- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz
KIRA\/NOVA #150 üzenetére
Az USB drivernek mi köze van a VGA dirverhez? Segítek: Semmi.
-
SpongyaBob
veterán
Nálam pl úgy jelentkezik a hiba, hogy brutálisan visszaveszi a GPU órajelét 1100MHz-ről kb 400-ig (játék közben) is akár és ennek megfelelően a hőfokok is normálisak voltak cserébe fps-em sincs. Egyáltalán nem melegett jobban a szokásosnál, de gondolom voltak olyan kártyák ahol nem vette vissza az órajelet..
-
SpongyaBob
veterán
"nem lehetne leírni, hogy hiba volt javították és kész?"
Le lett írva a cikkben. Várj, mondok jobbat., ezért lett megírva a cikk.
Egyébként igen, ez egy elég nagy hiba, ilyet egész egyszerűen nem lehet megengedni egy gyártónak sem, ami most ki lett javítva. Ha nem lenne kijavítva akkor az lenne a gond. Ha hetente jön driver az a gond, ha fél évente akkor meg az, ha beta miért béta ésatöbbi. Becsúszott ez a hiba és én is beszopákoltam, de mivel húztam a kártyán ezt tudomásul is vettem, hogy az ilyenek benne vannak. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest