- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
A fórummegyjegyzések főleg Crossfire esetében szóltak ilyenekről, amikor egymás fűtötte két kártya.
Nálam Corsair Carbide 400R házban (elől 2x 12cm, hátul 1x12cm, oldalról a VGA-ra 1x14cm-es venti) Sapphire Radeon 7950-el sikerült 85C°-ot elérnem Fallout 4 alatt, másfél perc játék után, amikor gyorsan kiléptem. Amúgy 65-67°C körüli a kártya.
Egy rosszabbul szellőző házban már elérte volna a kártya a 100°C-ot, ha meg ráadásul Crossfire-ban fűtik egymást, még jobban elképzelhető.
-
Afterburner. Nagyon sokrétűen lehet megszabni mit lehet csinálni a kártyával.
@Abu85: Félreértés ne essék, a tegnapi 'vita' részemről egy félreértés miatt melléütött, mert azt hittem, hogy a 3rd party programok belezavarnak a játékba. Valójában viszont az AMD meghajtóprogram Overdriver része volt hibás, és nincs szükség 3rd party programra ahhoz, hogy veszélyesen túlmelegedjen a kártya.
Jogilag nem vitás, hogy az AMD védi a hátsóját. Én etikai szinten viszont nem értek egyet az AMD mentegetésével.
Igen, elfogadja az ember, hogy veszélyt jelenthet a kártyára a tuning, de ez esetben konkrétan a kártya hűtését érintő programhiba a felelős. Szerintem mindenki, aki a tuninggal valaha is foglalkozott, alapértelmezettnek veszi, hogy a tuning kockázatos. Azért, mert magasabb frekin, több feszt kaphat a GPU. Arra viszont aligha gondol bárki, hogy a gyári meghajtóprogram konkrétan leszabályozza a hűtést.
De lehet, hogy ezzel a gondolatmenetettel egyedül vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Open Broadcaster Software OBS
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest