- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
-
Hi!King
őstag
Én is kapok heti 4-5, de inkább több "megkeresést" úgy, hogy be van állítva, hogy ne keressenek, de a gyakorlatban, mikor tényleg állást kerestem, kiderült, hogy azért ez így illúzió, a recruiterek végigspamelnek mindenkit hátha alapon, nagyrészt ugyanazokat a lehetőségeket hirdetik sokan, és jó része hamar kiderül, hogy nem is releváns. Ja, és ez ilyen formában nem megkeresés, ez azca szint, mint ha szimplán hirdetéseket kapnál.
Egyébként én eddig egyszer váltottam megkeresés alapján, de az tényleg az volt, igaz akkor aktívan kerestem, és aki megkeresett, az egy nagy multi HR-ese volt, nem pedig fejvadász cégé. A fejvadász cégekkel ezidáig csak rossz tapasztalatom volt, ha váltani akarok, csak egy plusz akadályt jelentenek, nem segítséget. Úgyhogy én mindig közvetlenül küldöm el az önéletrajzomat, eddig ez be is vált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kutya topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest