- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Annyira azért nem. Alapvetően tényleg nem lenne rossz amiket csinálnak, csak egy kis plusz odafigyelés kell. Nem kell 567879897875665 modell egy évben és akkor mehet a support. Meg jó lenne valami egységes arculat, amiről mindenkinek az LG jut eszébe.
Példát lehet venni most a Sonyról, ők nagyon tudatosan és jól csinálják, amit csinálnak. -
kiskaktusz
addikt
válasz
Oppenheimer #45 üzenetére
amit az x10mini-minipro és x8 után leműveltek, tanultak a hibákból
tuti megoldják
mellesleg nem hallottam még olyat, hogy bizonyos OSek nem mennek ilyen meg olyan felbontáson... win7is megy régebbi felbontású monitorokon...
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
kiskaktusz #44 üzenetére
És ha a kisebb kijelzősök nem kapják meg "mert túl kicsi a felbontásuk", vagy mert "túl kicsi a kijelzőjük"?
Simán hivatkozhatnak erre...
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #36 üzenetére
Gonosz.
De van benne valami. Elég össze-vissza a màrka arculata. Pedig hardver tekintetében jòk, a dizàjn terén is tudnak ha akarnak. Csak egy kis odafigyelést igényelne az egész és màris kiléphet ebből a másodvonalbeli státuszból.
-
Coleszi
tag
Olyan jó nézni, hogy mindenki megbánta, hogy ezt vette. A legnagyobb gond az, hogy köztük vagyok én is. Na nembaj GTA III reméljük fut 2.2-n majd
ha nem, akkor megtaláljuk a módját
-
Saccco
nagyúr
válasz
JNashville #27 üzenetére
Jogos...
(#28) Keldor papa:
Szánalmasosasos... -
Tetrion
csendes tag
Tegnap előtt kellett szervizbe adnom az Optimus 7-esemet ( kijelző elvált a körülötte lévő kerettől az egyik oldalon). Ha nem kapom vissza olyan gyári állapotban, kijavítva, mint ahogy beadtam, akkor ez az első és utolsó LG telefonom (amikor megjelent, bőven 100 eFt felett volt az ára), nem ezt a minőséget vártam.
Előtte soha nem kellett telefont szervizeltetnem. -
mark77
tag
Szerintem az LG egészét nem nagyon veszélyezteti a veszteség, hozzátenném a szórakoztató elektronikai termékeik sem valami nagy durranások. De legalább nem olyan drágák.
Gyártsanak mikrót meg mosógépet
Meg le kéne szokni arról, hogy valamit valahol legyártat, és rásteplizi, hogy LG. Többek között ez okozza az alsó kategóriában aminőségproblémákat.
-
JNashville
senior tag
válasz
Oppenheimer #36 üzenetére
De tényleg, utoljára talán a BL20-BL40 páros volt, amire azt mondtam, hogy na, ez olyan "eldzsís". Azok gyönyörű (és a BL40 progresszív is) telefonok voltak, bár akkor már nyomult az Android, így nem lehettek igazán sikeresek.
-
kolosanyi
veterán
Az LG legnagyobb baja (a szoftverén kìvül) a rossz marketing. Egyszerűen rosszul van felépítve a màrka "imidzse".
-
debrejo
senior tag
Normális support nélkül lehetetlen labdába rúgni a mai világban. Hiába mondják egyesek hogy az átlag user ezt nem nézi. Dehogynem. Elég ha egy csalódott átlag user továbbadja pár embernek a negatív tapasztalatait. Egy ilyen piacon ami arra van kihegyezve hogy cseréld a mobilodat évente, két évente hogy lépést tarthass, nagyon hamar elterjed a negatív kritika.
Kedvesemnek is LG telefonja van, az 1 év alatt 2x volt benne panel cserélve, a szervíz hozzáállását már fel sem hozom. Ha engem kérdez bárki is, azt mondom neki hogy csak LG-t ne... -
fffeco
tag
tavaly ők jöttek ki elsőnek windows phone alapú teloval az optimus 7-el aztán most nagyjából új köntösbe csomagolva ugyanazzal a hardverrel elvileg lézetik egy jil sander nevű telefon
na most ezzel nem fogják sokra vinni hacsak nem lesz nagyon olcsó
300euroért senkinek sem fog kelleni :/ [link] -
törölt tag
Konténerszállító hajóban jók....
-
formax
tag
A magam részéről a lányom gs290-e után soha többé Lg-t. Az rendben, hogy olcsó telefon, de ez botrányosan gyenge. Kezdjük ott, hogy a hivatalos szoftver frissítés hazavágta a telefont, a szervízben tudták helyrebillenteni. A képernyőpanele tönkrement, kicseréltem, most működik, a 2. (eredeti Lg) akkumulátort használja, de 2 hónap után ez is hamar lemerül, ha sok kép van a memóriakártyán csigalassúvá válik az egész telefon.
Nem tudom a felső kategória milyen, de ezzel nagyon elvették a kedvem bármilyen Lg telefontól. -
keIdor
titán
-
daniel909
addikt
pedig az lg optimus black jo vétel lenne gingerrel
-
feliks
senior tag
Nem lep meg a dolog..
Az LGnek azért lett neve a piacon, mert kiadtak olyanokat mint a Chocolate, a Shine, a Secret, vagy éppen az Arena.
A mostani telefonjaik egyszerűen átlagosak kinézet tekintetében, nemúgy mint a korábban említett darabok, tehát a design miatt már nemhiszem hogy valaki Lg-t venne. EGyes darabok kifejezetten rondák.Ami viszont ennél is nagyobb gond, hogy egyrészt nem tudnak szoftvert írni, és nulla a szoftveres support is. Ha valakinek volt Optimus 2x-e, akkor tudja, hogy milyen jó is az, amikor egy drága telefon nem jelzi ki a hívást kijelzőn, és nem is csörög. És arról még nem is esett szó, hogy a gyári rendszer fél nap alatt megkajálja az akksit, míg egy Cyanogenmod rom (ami mögött nem is egy cég áll) felpakolása után másfél napig húzza a telefon.. Az már csak hab a tortán, hogy 2.2-es android van egy top-telefonra, amikor már a 2.3 sem egy friss dolog.
-
SzlobiG
félisten
Ez talán jelző értékű számukra, hogy nem jó úton haladnak... ilyen supportal nem csodálkozok.
2X-re még mindég nincs Ginger?
-
nicu71
addikt
pedig olyan innovatívak szeretnének lenni pl nekik volt az első kétmagos,meg az első 3D,és mégse rengetik meg velük a világot...
hát én egy wp7 LG ről tudok az a Jil Sander-es divatmobil ami új dehát attól még nem lesznek nyereségesek karácsonyig -
joey04
titán
Nem meglepő, nagyon kevés amit nyújtanak.
-
RaveForce
veterán
az ui mégcsak haggyán, mert az opcionális, de ez h mindig egy vagy két lépéssel a piac után futnak frissítések terén, és még így is optimalizációs malőröket követnek el
pedig a gt540-nel szépen indult a dolog, igaz, ha az egy félévvel még előbb kitud jönni, naprakész rendszerrel, és megtudják tartani a tempót, akkor nem itt tartanának..én sajnálnám elesni látni az egyik nagy koreai mammutot...
-
ak76
senior tag
Ronda UI?
Ez szubjektív,az viszont BOTRÁNYOS,hogy háromnegyed évvel az egyik csúcstelefonjuk megjelenése után(optimus 2x),gyakorlatilag leálltak a rendszer fejlesztésével,az innovatívnak kikiáltott készülék hemzseg a szoftveres/hardveres hibáktól,a gingerbread még a távoli jövő zenéje,miközben pld az S.E már az ICS támogatásról biztosította a nagyérdeműt a 2011-es év összes xperia készülékére,(már ami el bírja vinni a rendszert).
Ez a gáz.
Sajnálom őket,annak idején volt bennük kraft,spiritusz,de a droiddal elvéreznek mint disznó a jégen... -
adrianv
tag
-
adrianv
tag
Nem vagyok meglepödve. Míg a samu kiadja a millió telefonját, a htc a sense-vel hódít, a SE vagy Sony HD kamerával és timescapeval nyomul, ök csúnya termékeket gyártanak. Nagyon nehéz lesz ebböl kilábalniuk. Bár vannak még csodák lásd nokia.
-
keIdor
titán
válasz
Oppenheimer #2 üzenetére
Hát tényleg vagy vegyenek példát az SE-ről pl. vagy hulljanak ki a fenébe, életképtelenek az idei telefonjaik.
-
hallerlaller
addikt
A drágább lg telefonoknál a supporttal, a lowend telefonoknál meg a minőséggel van gond.
-
Az optimus 7 nagyon jól sikerült készülék, de persze az egy fecske által készített nyári napok számának mértékét már jól ismerjük.
-
David3
őstag
Nekem az első és egyben utolsó telefonom az LG KM900 Arena volt. Hihetetlen elkapkodták az op. rendszert, 2 frissítés jött ki rá 2 év (!!!) alatt... Ezen a veszteséges időszakon sem csodálkozom, semmi újat és egyedit nem tudnak felmutatni. Ebből is látszik, csupán az Android nem készpénz a nagy bevételre, valami pluszt is hozzá kell rakni.
-
Új wp7 modellek eladásai? Én maradtam le valamiről, vagy hol is van ilyen nekik?
-
b4zsi-
őstag
Nem a Nokiát kell félteni....
-
jooker82
nagyúr
És mindegyik ilyen veszeségességbejelentés után ,rendkivül bizakodóak,valamely telefon kapcsán...de,mint már többször kiderült,ezek a bizakodások balul sültek el.....
És nem veszik észre magukat...h mit nem csinálnak jól.... -
janes74
senior tag
Nem csodálkozom.
Ilyen supporttal ne is várjanak mást.
-
mrlujoak
veterán
Ez nekem furcsa...
A mostani cikkben ez szerepel:
"Immáron ötödik alkalommal zárt veszteséges negyedévet a kisebbik dél-koreai gyártó mobiltelefonos részlege."
Míg az előző híradásotokban, ami szintén veszteségről szól (2011 Q2) ez áll:
"Immáron hatodik veszteséges negyedévét zárta az LG mobiltelefonos részlege,"
Szerény matematikai képességeim lattba vetve nekem akkor az idei Q3-as veszteséges negyedév a hetedik lenne, nemde?
-
Oppenheimer
nagyúr
Mennyi KP tartaléka lehet az LG-nek? Remélem már nem sok
Teljesen versenyképtelen a cég, valamit kezdjen magával, vagy hulljon ki a versenyből...
-
cseppelcs
csendes tag
Sziasztok!
Na, szép... Remélem azért rájönnek, hogy támogatás nélkül nem jó üzlet telefonokat eladni.
bye
Új hozzászólás Aktív témák
ma Immáron hetedik alkalommal zárt veszteséges negyedévet a kisebbik dél-koreai gyártó mobiltelefonos részlege.
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Apple Magsafe töltő eladó
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest