- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VaniliásRönk #28 üzenetére
Igen ,ez a kapitalizmus.
Vágtak,nem nyavajogtam hanem talpra álltam.
De nem az én helyzetemről van szó, hanem egy multicégről.Más súlycsoport.A gondolkodásomat meg nem a te tiszted megítélni,én sem minősítem a tiédet,főleg ismeretlenül.
-
válasz
VaniliásRönk #19 üzenetére
Az bizony könnyen meglehet
Mindenesetre nem tetszik ez a fajta gyakorlat amit mostanában művelnek a kisebb konkurens cégek.
Megy a sírás rívás hogy el vannak lehetetlenítve,tenni meg impotensek. Az Intel is a maga erejéből jutott a csúcsra kemény munkával,módszereik ugyan némely esetben vitathatóak de ez a kapitalizmus.
Lehet őket utánozni,vagy akár tönkre is lehet menni. -
Az Intel helyében azért odasúgnám a megfelelő helyeken hogy nem kis adóbevételtől esnének el,a sok tízezer munkahelyről nem is beszélve, ha költözni kényszerülnének.Nagyon sok ország tárt karokkal fogadna egy ilyen céget.Kína ,különösen a kínai hadiipar biztosan örülne annak a fejlett technológiának amit az Intel birtokol.
Na ettől biztos frászt kapnának és pórázt raknának a ,,kutyáikra".Sokak szerencséjére nem az enyém az Intel
Mellesleg ők is csak a saját önző kis érdekeiket védik,semmivel sem rosszabbak a többi multinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest