- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mamuska
őstag
Nem nagy szám telefon szerintem ,legalábbis én nem estem hasra.
Tényleg csak 2.2" lesz a kijelzője. Remélem jól tudom ,hogy az n78 zene telefon. Én ahoz hasonló tudást várnék el.
- 2,4 colos kijelző
- symbi
- fm transmitter
- 369 mhz proci
- wifi
- gps
Lehet ,hogy pár dolgot kihagytam ami még hiányozna. Ez egy nagy szar csak ennyi telik tőlük. -
badacsony
őstag
Some Info about Patti W902:-
- 5MP AF Camera + PhotoFlash ...... quality like G900 one in the Beta SW
- 2.2 QVGA Screen
- 160MB Internal memory
- Loudspeaker like K850 one "W902 Still a Prototype" ..... the Phone not equiped with Stereo Speaker
- Dedicated music keys
- Slim Phone indeed
- Shake it! LIKE W760 and W980 -
AMD Power
titán
Én úgy vagyok ezzel az AF-el ,hogy illene belerakni szinte minden telefonba. De sok telefonon ez se segít. Pl K550i.
-
badacsony
őstag
-
joey04
titán
válasz
badacsony #32 üzenetére
Én is sheratan véleményén vagyok, pedig engem nem érdekel az ár, nem mert gazdag vagyok hanem mert ha tetszene a megoldás úgyis összekaparok elvonok máshonnan lóvét rá, de nekem az nem oké hogy figyeljem mikor merül le az egér vagy headsetnél még a teló is lemerülhet hamarabb bt miatt.
ami kéne inkább: normális méretű kijelző jobb video felbontás meg normális kamera. egy közép-felső kategóriába szinte csak 2-2.2es kijelzőkkel jelen lenni...
-
törölt tag
válasz
badacsony #30 üzenetére
Nekem fontos az A2DP BT, így hallgatok zenét. Jól szól az, csak 10k-nál többet kell rászánni.
igen, lehetséges, de én úgy vagyok ezzel, mint a BT-os egérrel: 20ezerért lehet már kapni olyat, aminél nincs "lag", meg megfelelő minőségű, plusz kell egy BT adapter a gépbe. ezzel ellentétben 2ezerért kapok egy sima vezetékes optikai egeret, amin egyáltlaán nincs "lag", nem merül le az eleme, és bármire ugyanolyan jól használható eddigi tapasztalataim szerint
-
badacsony
őstag
-
törölt tag
válasz
badacsony #27 üzenetére
nem kötekedésképpen mondom, de amiket írsz, azok nem annyira hasznos funkciók egy ilyen jellegű telefonban. a GPS ugye rendes térképek nélkül semmit nem ér szinte, ha meg netről szedi le az félmegoldás, mert netkapcsolat (plusz pénz) kell hozzá. ráadásul mivel nem okostelefon, így nem lehet más programokat telepíteni, amiknek esetleg kifinomultabb a térképe.
az FM-adó meg olyan dolog, hogy van biztos pár ember, aki használja, de azért szerintem ez inkább azért "kell", mert a konkurencia elkezdte. a sztereó BT támogatás is egy nagyszerű dolog, mindenki kiabál miatta, ha kimarad, de a tömegek nagy része nem is tudja, hogy mi az. meg a BT fülesek sem olyan olcsók, és minőségben sem érik el azért (ahogy hallottam) a vezetékeseket.persze mindez már kell, mert mindenki beleteszi, tehát ha valaki nem, akkor az lemarad. de ezek nélkül is tökéletesen jól használható telefont lehet ám kapni...
-
joey04
titán
Patty is Walkman-branded version of C902.
na hurrá.akkor megkapja azt a gagyi kamerát meg a mini kijelzőt? -
androcles
tag
Jókor kaptak már észbe, mire a Samu és az LG lekörözte őket....
-
Stanley-B.
őstag
Ideje volt már, hogy kapcsoljanak...
-
-
m@xsys
senior tag
Én amennyire szerettem az SE, annyira nem szeretem már.
A minőségi anyagok hiánya és a sporlás miatt. W880-t annyira vártam anno, és nagy csalódás, de most a W890 az már valamennyire bejön, de a voda meg nem adja feketében. IJ.
A menű ami nekem bejön és a régi formavilág. -
csumpa
csendes tag
Csak akkor rúghat labdába ilyen készülék, ha ennél olcsóbb és szebb lesz!
-
copin
őstag
válasz
NyxNyxNyx #13 üzenetére
Örülj neki ha meghaladja a 200mhz-t. Az x1 lesz rendben, a többi mehet 1 év után a bontóba, senki nem fog rájuk emlékezni. Az elég nagy szégyen hogy ez hír. Ha most af lesz minden komolyabb "walkman" telóban, akkor mi volt eddig? Mondjuk mindegy mert a cs is gáz, a walkman pedig elbújhat a ratyi (jöhet a szótár) áramerősségével. Kezdőknek azért még jó lehet, hiszen ők elhiszik hogy az ami náluk van az minden helyzetben jó (mellé természetesen egy agyon fényezett sennheiser mágneseket szerez, mintha más nem tudna jobbat olcsóbban).
-
Hunter2
addikt
ideje volt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Akkor w595-t se veszek
...NAGYON jó hír,talán majd a vidi is nagyobb lesz idővel.
A kijelzőre leszek kíváncsi meg a CPU-ra. -
Kickass
őstag
Ericssonéknál kezdenek felébredni a csipkerózsika álomból?
-
joey04
titán
na végre!
már csak a kijelző kérdéses... remélem megkapja a w910 kijelzőjét és 2.4 lesz.
nomeg milyen AF kamera lesz vajon? remélem nem a C902 stb féle... -
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #9 üzenetére
Majd mostantól.
-
Persze, vannak autofókuszos Walkman modellek, de nem ez a jellenmző sajnos...
-
spedyboy
senior tag
bocsi h belszolok de tudtomal a w610i-ben is van autofocus
és walkman és mégis!! -egyik közeli ismerösömnek ilyen teloja van és focusál... -
Ricardo
titán
Ez jó hír. kíváncsi vagyok hogy milyen alapnak számító tulajdonságot hagynak ki belőle.
A másik a kijelző fizikai mérete
Remélem minden renben lesz vele. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
és akkor a c902 - g900 párhuzamot nem is említettük
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Ebben van valami. De akkor is ez már haladás.
-
-
No-kia
addikt
bírnám ha kidobnák a w800i-t új köntösben , ugyanazzal a tudással
-
PowerBuldog
veterán
És ez miből derül ki, hogy AF-es? Ezen a képen én nem látok erre utaló nyomot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest