- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Azért akad itt pár tárgyi tévedés
1. Nem párszáz millió telefonról van szó...
2. Nem pár modell, hanem épp a gyártó csúcsmodellje...
3. Ebben a témában spec nem igazán számítok laikusnakEkkora hibát még egy félpálcikás telefonnál sem lehet megengedni, nemhogy egy 300k-snál... Könyörgöm, a legolcsóbb kínai ecigi modomban is komolyabb védelem van... És azokat nem tartom elérhető közelségben, mikor alszom.
A kínai dzsunka cuccok és a "minőségi" áruk között a különbséget legfőképpen a minőségbiztosítás, ellenőrzés és tesztelés jelenti... Na ezek most itt szépen mind elmaradtak...
Az első visszahívás után írtam, hogy nekem gyanús, hogy csak az akku miatt van a balhé, nos úgy néz ki igazam lett, de hogy ezt a Samsung nem tudta/akarta lekezelni, ez tragédia.
És most nem arról beszélünk, hogy "hibás" a készülék, hanem arról hogy életveszélyes!Persze lehet hogy kacsa az egész, vagy csak a gyárban sakkozták el az akku cserét, de az biztos hogy sokan ezek után nem fogják komoly prémium gyártónak tekinteni a Samsungot, és nem fognak ekkora összeget kiadni egy készülékükért... És a legtöbbjük pont hogy nem laikus lesz...
-
DummyBoy
senior tag
Remélem kijön valami kínai cég egy hasonló penes telefonnal, mert ezek után Samsung telefonért én pénzt nem adnék az tuti ...
Már az is ordítóan nagy blama, hogy így kiadták a 7-est, de az első baki után elképzelni nem tudom hogyan lőhettek ekkora bakot...
Ha a minőségellenőrzés ilyen szinten a toppon van a Samuéknál, akkor maximum a jelenlegi árak felét, egyharmadát érik a cuccaik ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest