- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Van egy Duál-Atomos+Ionos kisgépem, nem a levegőbe beszélek.
Arra használom amire való. Lógok a neten. Filmet és DVB adást nézek rajta. "Nálam sajnos a neten lógás is érezhetően döcögősebb, néhány oldalt pedig kifejezetten lassan tölt be, lassan vált át másik lapra, stb. Próbálj pl. webes szempontból közepesen nagy (~3-4Mpix) képeket megnyitni több böngészőfülön, és váltogatni köztük....
S ami még rosszabb, néha a filmek is belassulnak, beszaggatnak, pedig csak max 720p-t szoktam nézni
A Morrowindet csak példaként említettem, arra azt gondoltam, hogy az 500MHz-es proci-követelményével ezt még azért vinni fogja, de hatalmasat csalódtam, s ezután nem is erőltettem a játékot.
-
.mf
veterán
"Lényegében ledolgozzák a lemaradást."
Remélem ironizálsz
Csámcsogok kicsit a cikken is, van min, mintha Oli direkt hagyott volna benne csámcsognivalót
"Ekkor kiderült, hogy az x86-os számításokat végző magokhoz nem nyúl a gyártó"
Pedig pont ehhez kellett volna...
"A legnagyobb újítás pont az eddigi Atomok Achilles-sarkát érinti, azaz a"
... CPU-t?
Van egy Duál-Atomos+Ionos kisgépem, nem a levegőbe beszélek. Az Atom lassúságát már a mindennapos feladatoknál is észre lehet venni; a játék pedig egy ilyen gyenge gépnél inkább már csak másodlagos kérdés; de még ott is az Atom fogja vissza az Iont, méghozzá elég csúnyán. Mondjam azt, hogy egy Morrowind, ami azért valljuk be, elég régi, és gépigénye P3 500MHz, még az is küszködött a tizen-huszon FPS-sel már Seyda Neen falvacskájában? A GMA akárhánnyal pedig még rosszabb a helyzet, tehát ott még kevésbé játszik az ember."Konkrét cél a Pine Trail GPU teljesítményének megduplázása. A napvilágot látott hírek szerint az Intel az Imagination Technologies által fejlesztett PowerVR SGX545-ös mobil GPU-ját integrálja"
Szóval ha úgy nézzük, beismerik, hogy már egy mobiltelefonokba tervezett IGP is kétszer olyan gyors, mint a Pine Trail GPU?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest