- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Van egy Duál-Atomos+Ionos kisgépem, nem a levegőbe beszélek.
Arra használom amire való. Lógok a neten. Filmet és DVB adást nézek rajta. "Nálam sajnos a neten lógás is érezhetően döcögősebb, néhány oldalt pedig kifejezetten lassan tölt be, lassan vált át másik lapra, stb. Próbálj pl. webes szempontból közepesen nagy (~3-4Mpix) képeket megnyitni több böngészőfülön, és váltogatni köztük....
S ami még rosszabb, néha a filmek is belassulnak, beszaggatnak, pedig csak max 720p-t szoktam nézni
A Morrowindet csak példaként említettem, arra azt gondoltam, hogy az 500MHz-es proci-követelményével ezt még azért vinni fogja, de hatalmasat csalódtam, s ezután nem is erőltettem a játékot.
-
.mf
veterán
"Lényegében ledolgozzák a lemaradást."
Remélem ironizálsz
Csámcsogok kicsit a cikken is, van min, mintha Oli direkt hagyott volna benne csámcsognivalót
"Ekkor kiderült, hogy az x86-os számításokat végző magokhoz nem nyúl a gyártó"
Pedig pont ehhez kellett volna...
"A legnagyobb újítás pont az eddigi Atomok Achilles-sarkát érinti, azaz a"
... CPU-t?
Van egy Duál-Atomos+Ionos kisgépem, nem a levegőbe beszélek. Az Atom lassúságát már a mindennapos feladatoknál is észre lehet venni; a játék pedig egy ilyen gyenge gépnél inkább már csak másodlagos kérdés; de még ott is az Atom fogja vissza az Iont, méghozzá elég csúnyán. Mondjam azt, hogy egy Morrowind, ami azért valljuk be, elég régi, és gépigénye P3 500MHz, még az is küszködött a tizen-huszon FPS-sel már Seyda Neen falvacskájában? A GMA akárhánnyal pedig még rosszabb a helyzet, tehát ott még kevésbé játszik az ember."Konkrét cél a Pine Trail GPU teljesítményének megduplázása. A napvilágot látott hírek szerint az Intel az Imagination Technologies által fejlesztett PowerVR SGX545-ös mobil GPU-ját integrálja"
Szóval ha úgy nézzük, beismerik, hogy már egy mobiltelefonokba tervezett IGP is kétszer olyan gyors, mint a Pine Trail GPU?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest