- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsef m.
tag
Én egy MINOLTA AF 85 1.4-est próbáltam ki a77I és a77II-őn is, de az nagyon pöpec volt. Azóta is vadászom a hirdetéseket. Gyors is volt , pontos is, és a rajzolattól a háttérmosásig mindene nagyon megtetszett.
-
80hun
addikt
Hát igen az első KM digitek egyike
Digiteken én csak alfákon (a350, a390, a700, a550 , a580, a58, a57) használtam minoltákat , elég sok megvolt a minoltákból kivéve a ritkaségokat nagyonsokpénzért.
Az alfákon nemnagyon volt baj velük, a bigbeercan is gyors volt és pontos : )
Egyedül a makró huntolgatot makrózásnál de hát melyik gépnél nemMostmár csak analóg minolta van pár itthon meg milcek
-
80hun
addikt
Nemtudom mennyit használtál minoltákat de nekem a 7xi-n nincs gond se a sbességgel se a pontossággal.
Itt egy egyszerübb af7000 -el szórakoznak -
.mf
veterán
-
Szerintem elvész a fotózás igazi hangulata tükörzcsattogás nélkül. Az igazi az, amikor egy 80-as évekbeli zoom obi (pl. Minolta Beercan) nyöszörögve, kattogva találja meg a (pontatlan) fókuszt, úgy 10mp alatt, amivel elriasztom a témát is, és még elö is állítanak csendháborításért.
-
jozsef m.
tag
Saját adapter, mint a SONY esetében a LEA sorozat, és mehet minden.
-
no1r
őstag
EF bajonettel tukorakna nelkul tatongana az ur a szenzor meg a lencse kozott, kihasznalatlan terulet.
ha meg csokkentik az FFD-t akkor meg ismet csak adapterezessel lehet feltenni az EF optikakat, aminek sok ertelme nincs.
egy szo mint szaz ez a pletyka elegge santit nekem. -
EF bajonettel elveszik az adapterezés lehetősége
-
arn
félisten
a tukrosok parjat csinalhatnak meg evfel, az adott obiparkhoz. a meretre az mft mar rarepult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon )
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Olympus M.Zuiko Digital ED 8mm F1:1.8 Fisheye PRO
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest