- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz
#82595328 #51 üzenetére
Én sem tartalomfogyasztó eszköznek használom, hanem munkára. PC-t, Win-es laptopot sosem tudod vele kiváltani mert más világ. Netbeans helyett szerintem Eclipse, de kinek a pap, kinek a papné.
Vannak szuper alkalmazások Ipadre, mint PicoCompiler, SoloLearn, stb. ha OOP-t tanulsz. -
petymeg
addikt
válasz
#82595328 #52 üzenetére
Nekem már a törpe ikonok is betették a kaput, meg az, hogy lassan indul, maga az os és a programok is. A Win 10 alá sajnos kevésnek bizonyult nálam a 2 giga ram meg az Atom proci. Netezésre, filmnézésre, táblázatkezelésre, levelezésre ilyesmire használtam, ezeket a Tab S6 még jobban tudja + még a droidos játékok is remekül futnak rajta. A DEX móddal meg simán kivált egy desktopot. Bár erre a komolyabb Galaxy telefonok is képesek már.
-
petymeg
addikt
válasz
#82595328 #36 üzenetére
"Nekem Asus T100-m van, és lényegében nem tudnám mire lecserélni, mert nincs utódja."
Én Asus T101-et cseréltem le Tab S6-ra , bár ez más árkategória. De valóban nem nagyon van értelmes alternatíva. Még a HP-nek van a talán x2 10 vagy valami ilyen néven Atommal, MS os-szel, de elnézve az Asus gépem kinlódását a win 10-zel inkább, kösz de kösz nem.
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz
#82595328 #36 üzenetére
Sok igazság van abban amit írtál, de szerintem egy 100e forintos Ipad nem luxuscikk a mai világban, ha megnézed a telefon árakat. Nekem egy 2 éves 10.5 Pro LTE van, "meg se röccen", atom stabil, anno 180-ért vettem újonnan, és tudom hogy még 2 évet biztosan kibír. Nagyon nem bírom az almás cuccokat, de az Ipadet nem cserélném el semmire, mert nincs is mire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- iPad Air - 16 GB
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest