Új hozzászólás Aktív témák
-
bayarena
aktív tag
Ha nem lenne tökéletes a 7es, akkor egyet értenék veled...hogy fontos lenne, hogy felső kategóriás telefonnál ha van frissítés, ami jobb, orvosol egy hibát, akkor megkapd.
De nincs hiba.
Ami fontosabb nekem, mint egy frissítés.
Frissítsenek az alsó kategórában, ahol adott esetben lenne mit javítani szoftveresen...pl optimalizáció a gyengébb hardverre.S8 esetében kva fölösleges.
Fölösleges. -
bayarena
aktív tag
Nem feltétlen értek egyet. Nekem az a fontos, hogy szép legyen, gyors, csináljon jó képeket. ezek adva vannak a régebbi androiddal is, semmi szükségem rá hogy frissítsek, főleg nem idegeskedek, mert még nincs rá...
mit számít? Így is jó.
Ha meg kitűnés a többi közül, akkor az IOShez képest meg úgyis elmarad pár dologban..a régi is, és az új is.
Tök mind1 h android 7 vagy 8 van rajta. Nem kell a 8...
Csak azokat nem értem, akik ezen stresszelnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest