- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
"Tehat Apple-nel kamu Samsungnal nem
mert kb te erre reagaltal."
Nem értem ezt. Nem reagáltam semmi ilyet. Én csak azt írtam és így is írtam "körülöttem is aki él és mozog, már megvette vagy megrendelte az S6 vagy S6 EDGE-t. Türelmetlenül várják. Igaz ez csak egy szűkebb kör" Megemlítettem, hogy elég sokan közülük iPhone tulajok, de szintén az én szűkebb ismerősi köréről tudok mondani bármit. Nem utaltam olyanra, hogy az Apple-nél mi a kamu. -
-
-
válasz
BulletBill27 #41 üzenetére
Az "csak" 550 euróba került megjelenéskor -ha jól emlékszem. Én valami sokkal ütősebbre gondoltam, kb 1500 eurós indulóárral. Amiből csak százezres nagyságrendben adnak el évente, és nem jön veled szembe mindennap az utcán, tehát lehet vele villogni.
Ez már nem is prémium, hanem inkább luxus termékvonal lenne. Szerintem nem kell rá sokat várni, és vagy a Samu, vagy az Apple nyitni fog ebbe az irányba. Azt ne értem, hogy eddig miért nem tették..
-
Ádám16
addikt
Kíváncsi leszek az S6 eredményeire, illetve arra, hogy a Note5-öt is ilyen fogadtatás fogja-e érni.
-
BulletBill27
aktív tag
válasz
bulikavagyok #39 üzenetére
Nem a Galaxy Alpha volt a prémium modell?
-
válasz
#32839680 #37 üzenetére
Létezik, csak nagyon szűk..
De lassan más telefon után kell néznie ezeknek az embereknek, mert az iPhone státusszimbólum jellege teljesen megszűnőben van. Kíváncsi vagyok rá, hogy a Samu vagy az Apple fog hamarabb piacra dobni egy 2-3 ezer dolláros "szuper prémium" telefont, ezeknek az igényeknek a kielégítésére. Egyébként már évek óta várom, hogy a Samu megjelenjen egy prémium márkával a piacon, nagyon szűk modellpalettával. Nem értem eddig miért nem lépték meg..
-
Fejvadi
nagyúr
Megkerestem a cikket és itt gyárról van szó [link]
(#31) Touch-ko
Én elhiszem, hogy ekkora a kereslet, mert körülöttem is aki él és mozog, már megvette vagy megrendelte az S6 vagy S6 EDGE-t. Türelmetlenül várják. Igaz ez csak egy szűkebb kör, de ilyen még nem volt a ismerős és baráti körömben. Van köztük jócskán iPhone tulaj aki már árulja a telefonját. Én meg maradok a jól bevált márkámnál -
-
Touch-ko
őstag
Igen, Apple hirnel errol ment az anyazas, mert `mestersegesen generaltak a keszlethianyt`...
Bar a temahoz kapcsolodik, az Apple valoban az elso negyedevben majndem annyit adott el amennyit a Samsung iden egesz evben tervez eladni.. Ha jol tudom az iPhone-okbol 61M fogyott az elso 3 honapban..
-
Fejvadi
nagyúr
Ma olvastam valahol, hogy akkora a kereslet, hogy új gyárat nyit a Samsung, hogy kitudja szolgálni a vásárlókat.
-
Cyberpunk
félisten
Ezzel igen lehet villogni, de nem eladások.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
BulletBill27 #24 üzenetére
Ésszerűbb és jobb az ár/érték aránya, de a 200+ ezres kategóriában nem biztos, hogy ez a döntő. Kíváncsi leszek az eladási számokra.
-
Micsurin
nagyúr
Pedig már tényleg jó lenne egy ilyen kis univerzális cucc
egy olyan 4,9-5,2 col közt
@Crafter32: Kösz Emese
Apple legalább nem 30.000.000 telot csinál , amik mint a klónok más belsővel , és a drága meg megint egyéni , meg nem feltétlen kell 6+ , 5s is jó telo , és egész baráti már a 16gb-s ára (150 körül) pedig én nem éppen vagyok apple fan
-
Crafter32
őstag
A Samsung azért sokkal több fajta telefont készít nagyobb rétegeknek, mint az Apple aki csak a drága szót ismeri. Samsung nagyot dobott az S6-al, a Sony és más régi márkák összekaphatnák magukat, hogy vmi újat mutasson. Még a Blackberry is kiköhögött magából egy Passportot ami elég újszerű vagy divatos szóval innovatív. Jól csinálja a Samsung, grt neki!
-
-
M5Norbi
őstag
Nekem is jobban bejön a sima.
Vagány az Edge de sok értelmét nem látom.Oké lehet hogy én vagyok rosszul összerakva
MÁS: Amennyire tudom és olvasgattam az S5 Mini nem olyan rossz.
És ha van eszük az S6 Mini-t is komolyan veszik (bár biztos gyengébb lesz) és odateszik magukat.
-
Csapoati
nagyúr
S miert mondtad el? Hogy johessen az Apple-Samsung vita 479. felvonasa (ami szinten nem ugy kezdodott, hogy egy Apple fan bedobott valamit egy samsungos hirhez)?
Amugy nem ertem hogy miert pont az S6 jon be neked jobban, nem pedig az Edge.#11: Annak sok ertelme nem lenne az A5 mellett.
-
boeing
őstag
Ez várható volt.
-
mazsi1911
aktív tag
70 millio egy ev alatt? Legtobb okostelefont?
Apple '15 elso negyedeve alatt eladott 61 milliot, és itt most csak 550£ feletti keszulekekrol beszelunk ugye.
Nem kell lehurrogni, csak elmondtam.
Apropo, az s6(nem edge)-t meg en is megvennem.
-
kengyel
nagyúr
Ezen meg sem lepődöm !
-
babkukta
senior tag
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Pontosan, de legalább drágán el lehet adni.
+ valljuk be, az s5 tényleg úgy volt sz.r, ahogy volt, a kamerát leszámítva. Az s6ot még én is megvenném... pedig ez nagy szó (baráti kör tudna erről beszélni) -
pusszycat
nagyúr
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
S610 még belefér. Sajnos mini edge-re nincs kilátás, így sem győzik a panelt hozzá.
-
-
joey04
titán
Az s6 nagyon jól sikerült, lesznek itt ennél is jobb számok is. Rájuk is fér ahogy néztem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első negyedévben újra a Samsung szállította le a legtöbb okostelefont, visszaszerezve a vezető pozíciót az Apple-től ebben a statisztikában.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest