Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Az én hasonlítom a baromság? Két hasonlóan hordozható eszközt vetettem össze, nem a kulcstartóra akasztható LED-et az autóba épített reflektorral, ahogy te tetted.
"ezt nem hordozod, ez otthon figyel a dohányzóasztalon és olvasásra használod a szabadidődben"
Otthon nincs rá szükségem, mert könyveim vannak, 14-42" kijelzőim vannak, amiken mind jobb olvasni, nem is beszélve a netezésről. Budin meg megteszi a HD2, ha nem bírom ki net nélkül.
TabletPC-t is csak a laptop helyett vennék, még egy eszköz szinte azonos funkcionalitással teljesen fölösleges.
Ha meg nagy könyv olvasó lennék (amilyen voltam mondjuk még 10-12 évvel ezelőtt is), akkor valami jobb einkes cuccot szereznék be, nem ezt a vibráló vackot. -
erdoke
titán
Ahhoz hasonlítom, amihez kedvem tartja, ha megbocsátasz. Márpedig én külön eszközt olvasgatásra nem hurcolásznék magammal (e-inkest se), egy jobbfajta CULV noti pedig kijön az árából.
Kétmagos Core2, valami HD-t támogató grafika, 320 GB HDD, 11,6" 1366x768 kijelző, 4-8 órás üzemidő, max. 1,6 kg súly. Töménytelen felhasználási lehetőség, sebesség, multitasking, kompatibilitás az asztali gépemmel, gyors gépelés, stb. Nálam továbbra is ugyanaz a kézitáskában hordozandó kategória, különösen ha billentyűs dokkolót és mappát is hozzáadok az iPad-hez. -
erdoke
titán
Itt az eredeti forrás, és nem sokkal biztosabb az információ, ráadásul keverik is a szezont a fazonnal.
Az se derül ki, hogy hány magos az a bizonyos MPCore, amit alkalmaztak. A 3-4-et kizárnám, de a kettőnek lehet esélye, és különösen a multitasking szempontjából nagyon nem mindegy, hogy 1 vagy 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged