Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ates
aktív tag
Reméljük ez csak egy kacsa v. ahogy most divatos mondani fake news.
-
Franklin
addikt
Akksi mérete?
-
Noukoum
veterán
Ez az ár elég magas, picit irreális is.
-
-
DjFlanker
aktív tag
"sepcifikációja"
Remélem a szepszis nincs közöttük -
DJGABI
addikt
igen, én is ezt akartam írni. ezeket a (fél)generációs sáomi cuccokat kerülni kell...vagy megveszed a régit ami nem frissül vagy egy jó kis mediatekes vagy épp simán gyenge cuccot..
nem jött be a tippem akkor a 8A topicból [link] gyorstöltés meg nagyobb akku oké, meg ujjlenyomat olvasó alap. de ez biza nem igazán éri meg az árát. főleg nem 7-ről váltani rá.
szerk: csak akkor tudnám a 8A Pro speckója mi lesz... vagy az ujjlenyomatolvasó lesz az egyetlen diffi? nem akarom elhinni hogy ilyen gyenge socot beleraknak a "nagytesó" 8-asba is. ez tényleg visszalépés
-
Depression
veterán
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
A képen 6,21" az írâsban 6,1...
Amúgy szégyen lenne, ha ez lenne a 8 ilyen áron. -
Ez hasonló mint az A széria ... visszalépés . Csak másként .
-
twollah1976
őstag
Valahogy nagyon beneztek ezt a Xiaominal.
-
Ossis
csendes tag
Mint Redmi 7 user látom, hogy ez visszalépés a heteshez képest. Ráadásul csúnyább is. Modjuk én nagyon szerelmes vagyok a kék Redmi 7-be, szerintem a Note 7-nél is sokkal szebb. De örülök, hogy nem vártma meg a vásárlással ezt
-
juuzer
addikt
Akkor ez most tulajdonképpen visszalépés a Redmi 7-hez képest? Mint a Redmi 5 után a Redmi 6?
Ennek inkább a Redmi 8A specifikációjának kellene lennie, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A China Telecom honlapján teljes specifikációval érhető el a hamarosan bemutatásra kerülő Redmi 8.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest