- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
BabMester #46 üzenetére
Mi értelmeztük. Akkor sem fogod tudni. Hiába mész be az elektronikai szaküzletbe, hiába próbálod ki. S20+ kb kb 4 hónapig szenvedett a zoommal. Válasz? Jön rá frissítés.
Ezt te honnan fogod tudni eldönteni? Amit 7heads írt, a tesztek kis százalékában emlegették ezt.
De ha ennyire magabiztos vagy, akkor fáradj be légy szíves a készülék topicjába, és mond meg az első körös panaszkodó embereknek, hogy hülyék.
Én ezt nem merném megtenni, mert egy: nem vagyok ostoba, és kettő: nem ők a hibásak, nem ők az ellenség, hogy ilyen gyerekesen fogalmazzak, hanem a Samsung, aki ilyeneket tesz le a nagyérdemű elé a felépített marketingje hátán.De amúgy több gyártónál is előfordult, hogy bizony az első körösek szívtak. De te ezt nem tudod kivédeni, mert az élet bármely területén lehetsz te is első körös (autó, mosógép stb), és gondolom nem szeretnéd, ha lehülyéznének, degradálnának emiatt.
Jó dolog elsőnek lenni, mutatni, hogy nekem van ilyen, csak sajnálatos, ha egy többszázezer forintos készülék ezt nem tudja maradéktalanul betölteni, ráadásul még meg is szólják, hogy minek vette meg annyira hamar.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest