- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskd
tag
Remélem csak ez a fájl kell, nem vagyok teljesen tisztában a struktúrával ...
MetaRepo PlexMediaServer (PMS) zpkg
Én ezt amúgy nem tudtam feléleszteni, mert a webes felülete szerint kellett volna valami további csomag neki, aminek a letöltési helye már hónapokkal ezelőtt sem élt, de nem olvastam utána, h van-e erre megoldás.
-
k-dani
csendes tag
Hibás a firmware? Ezt honnan veszed?
Egyébként valószínűleg segítene az új firmware-en egy visszaállítás a gyári állapotra, utána viszont mindent újra be kell állítani. Legalábbis ez a probléma másoknál is előjött (a hivatalosnak tűnő indoklás, hogy az 5.21-nek új framework-ja van, akármit is jelentsen ez). -
krealon
veterán
-
ram34
tag
Igen, ping-gel is látja mind a ddns, mind a zyxel-es dolgot. De szomorúan konstatáltam, hogy minden le van tiltva a melóhelyemen, a pingelés, a portok közötti átjárás stb...csak a mobil adatnet-tel tudom elérni a NAS-t külsőleg. De pl. már torrentet adtam hozzá távolról a transmissionbe. Ez is öröm számomra.
Amit még fájlalok, hogy a zyxel Drive alkalmazás nem megy, pedig volt vagy 30 levélváltás a Zyxel support-tal, de nem igen tudják, hogy mi ez a kapcsolódási hiba (205) amit akár belső hálón is produkál az alkalmazás, a konkluziójuk az volt, hogy nem tudják miért, csak annyit tudnak, hogy az alkalmazásuk tökéletes. Csak az az érdekes az app oldalán egymás után születnek ugyanezzel a problémával küszködő felhasználók hozzászólásai. Na mindegy. -
ram34
tag
Szia.
Port forwardot meg lehet adni, és már van ami működik is kívülről...de hiába van beállítva a noip-s ddns, akkor nem jön ben, viszont amikor a böngészőbe beírom mindig az aktuális IP-címet, akkor bejön. Igaz, csak mobil adathálóval, mert a munkahelyemen az informatikai osztály mindent letiltott.
Amit nem lehet megadni a DIGI által adott routerben, az az UPnP és a DMZ, illetve nem találtam DDNS szerver beállítási lehetőséget sem..így a NAS-ban van megadva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Assetto Corsa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest