- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
smallmer #5236 üzenetére
Szia!
Megnéztem a dolgot. Szerintem mondj le róla... Ez egy játék, ami rendesen eszi a CPU-t a JS miatt pl, a NAS nehezen bírná. Nomeg az irányítás is kérdéses, hiszen egy headless rendszerről beszélünk. A GreaseMonkey meg csak Firefoxon megy (a tampermonkey, meg csak Chrome-n, ami eleve zárt kódútú, szóval eleve felejtős), szóval mindenképp fel kéne hegeszteni a NASra. Tudok Neked gyártani headless FF-et, de akkor be kell vállalnod a parancssoros irányítást... Meg azt nem tudom elképzelni, hogy hogy fogod a szkript GUI-ját irányítani. Szóval ez egy kétséges megoldásnak tűnik nekem elsőre.
A második megoldás, hogy egy X szervert futtatsz a NASon, pl ilyen az Xvfb. Azért ezt ajánlom, mert nem a képkimenetre küldi ki a GUI-t, hiszen ugye a NASnak nincsen ilyen, hanem a memóriába. Érdemes átnézni a wiki oldalt, hogy pontosan hogyan működik.
Ha pedig van X szervered, rendesen belőtted, plusz az env változók be lettek állítva (pl DISPLAY stb), akkor el tudod indítani a teljes Firefoxot. Ezt meg a kevesek által ismert SSH funkcióval, tudod vezérelni egy GUI-s linux gépről (akár virtualboxból) és ha beállítod egyszer a géppel, utána békésen fut a nason magában a háttérben.
De ez a rengeteg JS szkript, a Firefox, meg akár egy komplett X szerver rendesen leterheli az erejét egy ilyen SOHOnak szánt NASocskának, max nagyon erőlködve tudná ellátni ezt a feladatot. Szerintem nem ér meg ennyit az egész egy játékért, max hétvégi tákolásnak tudnám elképzelni. De azt, hogy 7/24-be farmoljon Neked nem tartom jó 5letnek. Ezt még talán egy RPi is nehezen bírná...
-
krealon
veterán
válasz
smallmer #2174 üzenetére
"port forwardingal a 9091-es porton elérem már a transmission-t, de nem kér felhasználó/jelszót. valahogyan meg lehet oldani hogy kérjen?"
Nem artana elolvasni a temaindito cikket.
http://logout.hu/cikk/ismerkedes_a_zyxel_nsa_325_v2-vel/a_tm_beallitasa.html -
Mr Dini
addikt
válasz
smallmer #2172 üzenetére
Szia!
Ha a routeredben van pptp/vagy valamilyen más vpn, akkor az a legjobb, ha nincs, akkor marad a port forward, ahogy azt már előttem is írták.
Ehhez tudnod kell, h a nas webes felülete pl alapból a 80-as porton van, az ftp protokol a 21-es stb... De figyelj arra mit raksz ki a netre! És célszerű external portnak valami random portot beállítani.
Ha a kamerád frissíti a dinamikus dns felé az ip-t, akkor tényleg csak ennyi a teendő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest