- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akika1111
csendes tag
-
Ano
senior tag
Nem felcsatolt megosztással dolgoztam, így ezért nem értettem a hivatkozások elnevezésért ... de lényeg, hogy (habár egy kis kinlódással, de) most már működik minden ... már csak 2 dolgot kell megcsinálnom a NAS-on ...
1: 3 nap után elkezdtett a vinyó kicsit berezonálni és az egész könnyű műanyag külső borítás átvette és felhangosította az egész rezonanciát, ami már bőven az ingerküszöbb fölötti hangerőt produkált ... még nem néztem meg, de szét lehet szerelni, hogy valamilyen szivacsos borítást tegyek belülre erre a műanyag lemezre, ami elnyeli a rezgéseket? Vagy milyen megoldást ajánlotok (tudom ... nyomjam tele purhabbal az tuti megoldja
)
2: A TM-et még be kell állítanom, hogy tudjak letöltögetni ...
-
citkar
addikt
Mobilon körülményes
De volt, azaz van vele valami problémám, lehet meg is kereslek privátban, ha jobbra nem jutok.(#1804) amargo:
VPN-t állítottam most be, az mindenre jó
, de mobilon macerás szintén és néha ott is jó lenne.
Körülnéztem van több lehetőség elvileg, amihez van mobil vagy desktop elérhetőség is, olyan saját felhő forma tulajdonképpen, valami ilyesmire gondoltam elsősorban, de mindegyiknél elakadtam valamilyen oknál fogva. Hozzátenném valószínűleg az én hozzáértésem túl kevés, ezért keresek egyszerűt.
(#1805) Kronk :
Egyszerűt szeretnék, régen utánaolvastam, de azt nem nekem találták ki
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest