Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Emericus Max

tag

A BlitzWolf BW-FYE3 fülesem töltődoboza 2600mAh-ás akksi, azzal csurig tudnám tölteni :)
    Imádtam annó a V3-at és imádom ezt is. A reklámból is az az érzés jön vissza, amit régen éreztem, egyszerűen jó volt a V3-at 'kipattintva' hívást fogadni és letenni a hívást amikor becsuktam a telót. Nyilván itt nem kell kipattintani meg becsukni ehhez feltétlenül, de már csak maga az érzés is megérné. Arról nem is beszélek, hogy a kinyitott kagyló forma ugye jobban illeszkedik a fülhöz és a mikrofon is közelebb van a szájhoz, tehát a hangminőség beszélgetés közben nagyobb háttérzaj mellett jobb kell legyen.
    Félre ne értsetek, ez még ebben az árban és formában felejtős. DE ha lesz második generáció, olcsóbban, jobb hardverrel esetleg, akkor én biztos hogy veszek egyet.
    Kinézetre, ez most a legvagányabb cucc, ami tényleg színt vinne a noccsos egyen tepsik világába, ahol már a rezsó formájú kamerasziget (lást iPhone), meg az egyre növekvő számú kamera az egyedüli újdonság. A fizikai újjlenyomat olvasó megléte is dicséretes, szerintem a kijelzőbe integrált olvasó egy halott irány mert mindig is lassabb lesz, mint a fizikai olvasó.
    Szóval hatalmas respekt, hogy ezzel a Lenovo elő mert állni :C :C :C :Y :R :R

Új hozzászólás Aktív témák