- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetroFighter
tag
Wow, nagyon igényes lett e bemutató videó is, kicsit libabőrös lettem a klasszikus csengőhangot hallgatva
-
hemaka
nagyúr
válasz Schuler888 #149 üzenetére
A muanyag biztosan nem, a fem, uveg rendben van.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Schuler888
senior tag
De most komolyan dontsetek mar el hogy mi a jo... uveg,fem,muanyag. A samsung csomo ideig kapta a savat h bezzeg az apple elegans uveg, mig a samsung pl s4 muanyag hatlap. Most meg mar az uveg a baj. Van sapka nincs sapka.. semmi nem jo nektek
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Fall-N
veterán
válasz Schuler888 #145 üzenetére
Ahogy írtam volt nekem V3i, önvédelmi eszköznek is jó lett volna.
-
Schuler888
senior tag
Maga az, hogy fem, az tenyleg jo dolog volt, csak a lapossaga meg valszeg a femanyagvastagsaga okozott nehany usernek meglepetest. Nekem L7esem volt, az valahogy jobban bejott mint a csikicsuki
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Ricardo
titán
Ott volt a 8-as széria.
-
hemaka
nagyúr
válasz Schuler888 #141 üzenetére
Az oke, csak akkoriban a Nokia meg mindig tejfolos doboz muanyagbol keszitette a mobiljait.
javitsatok ki, de az elso ertelmes anyagokbol osszerakott mobiljuk kb 2006-ban jott ki a 6300. Mondjuk olyan nekem is volt, imadtam.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
csongi
veterán
Igy volt ez a Nocsal is. :).
Az ivelt kijelzo szelei pedig szandekosan felaras, hogy legyen meg valami "plusz" a felso kategoriaba.
Vannak eletkepes es valoban jo fejlesztesek.
Dupla kamera. Ertheto ezekben a mererekben nem lehet egy lencsevel megoldani a kepalkotast bizonyos elverasokhoz.
Kijelzobe integralt ujlenyomat. Stb..Nincs semmi gond, ez ilyen.
Egyenlore a hajlithatosag ebben a formaban nagyon bena szamomra.
A hajlithato cikkek 1%at nezem meg.
Erre is csak azert reagaltam, mert "irto meno" a cikk cime. Szeeintem meg nem meno, hanem gagyi. :).
Otlettelen. Ilyenert a Kinai gyartokat regen szarra lettek ekezve.[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
"Ott volt a masszív ház" az minden volt csak massziv nem, a forumokon nem egy zsebben feszultseg hatasara felberepedt telorol lehetett olvasni akkoriban
-
helixP
nagyúr
Ha a vásárlói igényt csak úgy ki lehet alakítani akár mivel kapcsolatban, mert nem egy olyan dologgal kapcsolatban alakították ki, ami nem kell egy halom pénzt bele tolni?
Szeretem, amikor van egy innováció, ami valakinek nem tetszik, vagy nem érti (nagy kijelző, több kamera, nagyobb megapixel szám) és egyből jön a vásárlói igény generálása szöveg.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Nem innováció, ez egy béna ötlet a mai kevés technológia színvonal mellett. Majd ha lesz hajlítható akku meg alaplap, na akkor lesz innováció. Ez egy kihajható telefon egy fix sík mentén, ami messze van a teljesen hajlékony koncepciótól. De értelme akkor sem sok lenne, mert csak nehezítené a használatot. Egy egyszerű példa, ha papírra írsz, akkor is kell egy merev felület, ami megtámasztja. Egy nyiklő-nyakló hajlékony valamin nem lenne élvezet semmit sem csinálni.
Na de mitől béna az egész? Maga az OLED kijelző nyomtatva van és hajlítható. Az, hogy egy merev felületre van ragasztva egy átlagos telefonnál az egy dolog. Szerinted az Edge kijelző nem ívesen van ráhajlítva a vázra? Mivel az alaplap és az akkumulátor sem hajlékony a vastagsága sem lehet a mai technológia szintjén pár milliméteres, de cserébe jó vastag. A komponensek is helyet foglalnak, így itt valószínűleg ketté lett osztva belül. Az egyik felén az alaplap és a többi köcölék, a másik felén meg az akku. Mivel kevés a hely így kicsi akksi fért el, így az erős SoC is ki lett ezzel zárva, mert nem sokáig bírná. Ez így a mai megvalósíthatóság mellett béna semmi "menő" nincs benne. Persze a marketing fenntartja az érdeklődést, meg próbál hatni az érzelmekre, hogy volt régen a RAZR sorozat. Nekem volt V3i-m de ennek semmi köze hozzá és nem hat meg ez a valami.
A RAZR azért volt akkor érdekes, mert hiába volt egy átlagos telefon hardveresen és bénább, mint egy Nokia szoftveresen de megépítése minőségi volt. Ott volt a masszív ház szép szálcsiszolt fém felülettel, ami vékony volt kinyitva, de csukott állapotban sem volt vastagabb, mint a többi akkori telefon. Ez eleve egy vastag bumszli. A kijelző nagyobb lehetett a flip felépítés miatt. A gomboknak is több hely jutott és azok is minőségi fémből voltak, amit lézerrel vágtak ki egy fémlapból. Abban az időben még volt a flip felépítésének jogosultsága, de ma nincs Akkor a telefonok gyerekcipőben jártak, így nem néztünk rajta videókat, nem böngésztük az internetet és a játékok is maximum a 8bites játékok színvonalán voltak. Ma a média fogyasztás az elsődleges így a minél nagyobb kijelző a lényeg, minél kisebb fizikai méret mellett és ezt akarják kimaxolni a gyártók. Ezért a notch, popup kamera stb. Billentyűzet sincs már a telefonokon, így nem nyerünk a méreten ha ketté hajtjuk a telefont. Menet közben sem akar senki tablet méretű eszközt ez is egy mesterséges igény. Otthon meg ott a számítógép, de nem véletlenül csökkent a telet piac sem.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Most ha itt a 14mm-en mennyien ki vannak akadva, a moduláris telefon milyen vastag lett volna?? Bármennyire is szerettük volna, hogy létrejöjjön, sajnos nem volt piacképes.
Olcsó cserealkatrésszel a gyártónak nem éri meg, drágán meg a kutya nem vette volna meg. Sajnos.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Semmi! Azért tolják, mert beletoltak a gyártók, leginkább a Samu, egy halom pénzt, és most kialakítják a vásárlói igényt. Nem tetszik, műanyag gagyi az összes.
Vastag, buta pántolások.
Munkafelületnek kicsi, kihajtott állapotába meg esetlennek tűnik.
A projekt ARA meg elkaszálásra került, mert a vásárlói igényeknek nem felelt meg.
nem hát persze..... -
csongi
veterán
Mikor lesz valami korszak alkotó?Máris a vásárlók agymosása megy, és az irányított vásárlói igények kiépítése.
-
HUTCHDB
nagyúr
Ez mire is jó?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Schuler888
senior tag
válasz Juhaszatti #121 üzenetére
Es tenyleg. Sorry. Nekem is fura volt fejben hogy romania telefont gyart reg voltam mar a szakma ezen reszeben
[ Szerkesztve ]
-
TTTotya
senior tag
Nagyon tetszi! Kb. Azt hozta amit vártam küllemre és a gyűrődésmentes kijelzőre is számítottam! Nekem annak idején V8 volt és működik a nosztalgia faktor. ☺️
Egy SD855 azért beleférhetett volna.... -
SkyLine3000
addikt
A szervizeseknek lesz munkája. :D
-
Juhaszatti
addikt
válasz Schuler888 #118 üzenetére
Az Allview is csak szitáz.
Az alapanyag a kínai Gionee, ahogy Graphics erre fentebb már rávilágított. -
hemaka
nagyúr
Nekem bejon
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Schuler888
senior tag
válasz Juhaszatti #52 üzenetére
"Illetve ott van még a felénk noname Blu Products"
Az Allview atszitazva.."Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Schuler888
senior tag
válasz #94051840 #49 üzenetére
Te mirol beszelsz? A samsung kaphato az uj bemutato ota es semmi baja. Alulinformalt vagy es kevered a kiadas elotti alapottal amikor meg piacra se kerult. Nagy hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
Ezt kernem nagyobban, 855+szal, 3 latoszoggel, es gombnyomasra nyilo mechanikaval, max 400k-ert es pengetek..
-
Viktor77
titán
válasz fornettisuti #109 üzenetére
Na, fuss neki még egyszer.
Hint: [link]
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
fornettisuti
veterán
válasz Viktor77 #108 üzenetére
"Kihajtva pont ugyanolyan vastag a legvastagabb pontján mint összecsukva."
Tehát az egyik fele 0mm vastag!?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
RIC5I
tag
remélem ténylegesen is jó a termék és beválik a koncepció mert akkor ez egy nagy telefonfejlődés előfutára lehet ez a telefon remélem vissza térünk azokhoz az időkhöz amikor minden telefon egyedi volt és nem a számok hanem az egész koncepciók fejlödtek és izgultunk és vártuk a bejelentéseket
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
BiP
nagyúr
válasz CptAdamica #100 üzenetére
Igen, baromi menő.
Ettől még a OnePlus 7 Pro egy nagyon király, tetszetős telefon, tele minden földi jóval. Nem lesz attól rosszabb, hogy itt a Razr. -
Robi BALBOA
őstag
Ez nem "gamer" teló, Így a snapi 710 bőven jó lesz.
Ha lenne benne egy snapi 855+ akkor meg azért menne a rinya, hogy ilyen aksi mellé egy csúcs procit rakni.
Később lesz 1000 féle változat(azon is fog menni a sÍrás ), tuti lesz vadabb procival is(remélem gyengébbel nem nagyon, ennyi azért nem árt).
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
callmeakos
veterán
Fizikailag tényleg egy sokkal hasznosabb és élhetőbb verzió mint a Galaxy Fold, de ezért az árért plusz Snapdragon 710-el, nanemár.
All→M8
-
QwErTy42
addikt
Pontosan.
Valahol el kell kezdeni a hajtogatós dolgokat és ez is egy variáció.
Az első szifon is rohadt kompromisszumos volt sok pénzért.
Majd meg kell nézni öt év múlva a hasonló megoldásokat hogy hova jutottak.
Mindettől függetlenül szvsz. nagyon menő/klassz....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Noukoum
veterán
Erre csak azt tudom mondani hogy nem ugyan akkora ruhákat hordunk, szóval. Hiába mondod, szűk farmerekbe, rövidnadrágokba nem jó a hosszú telefon.
És ugye azt nem kell magyarázni hogy összehajtva hordod nem szétnyitva. Ráadásul nem 17cm vastag...
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
CptAdamica
veterán
Mindenki ezt a zsebet hozza fel nagy ellenérvként, ez akkor vicces, amikor még a nyári Decathlonos rövidnadrágom zsebébe is elfér az OP 7 Pro, pedig elég gyök kettő méretű a zsebe. Igazából tényleg nem értem ezt a nagy lelkesedést az újonnan feltalált spanyolviasz gyanánt. Már csak azért sem, mert kinyitva 172 × 72 × 6,9 mm ezzel szemben az OP 7 Pro 162.6×75.9×8.8mm csak az előbbinél baromi menő, az utóbbi méretű telefonok szarrá vannak savazva. Arról nem is beszélve, hogy összehajtva 14 mm tehát az, hogy kétszer jobban nyomja a lábad az sem számít, mert baromi menő. (Össze lehet hajtani) Másik vicces dolog, hogy 2510 mAh-es aksi van benne, aminek láttán más telefonok instant lehúzásra kerülnek, ez baromi menő, mert össze lehet hajtani. Végül vannak még olyan apróságok, hogy snapi 710 van benne, egy középkategóriás chip potom 500 ezerért. De ez sem baj, mert baromi menő. (Össze lehet hajtani)
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Kazasi
tag
Ez bitang szép lett!
-
senior tag
Nincs benne FM rádió. Akkor nem is kell.
-
Nartaas
tag
-
Robi BALBOA
őstag
A nyakamat rá, hogy ez hatalmasat fog aratni!
Drága-> Szerintem kezdő árnak elmegy, 200-250k-ért most azonnal elő is rendelném.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Solten
őstag
Nagyon popec, majd kiderul mennyire sebezheto a kijelzo a "hajtogatonal". Kar hogy az ara katasztrofalis.
Saor Alba
-
Nartaas
tag
válasz tothmaxy182 #36 üzenetére
A notch-ban csak szenzorok vannak és hangszóró. Egy kamera van csak a telóban.
Nagyon drága gyenge a hardver de a coolság és egyediség faktor az ott van. Szerintem venni fogják, már aki fogékony a trendi kütyükre.
Egyedi készülék, nem is kell más csak egy két mjúzik klip amiben Drake vagy Cardi B ilyet használ és máris lesz piaca -
WaG_Gaming
tag
Irtózatosan vagányan néz ki! Illetve ez az egyetlen telefon, aminél, tetszik, hogy ott van a notch; rendesen ad hozzá a telefon vad, szögletes dizájnjához. Addig, ameddig nem lesz olcsóbb verzió negyedáron, addig nyálcsorgatásnak jó lesz.
Casual és hardcore gaming, mobiltelefonok, egyéb tech cuccok - mi kell még?
-
ablack
senior tag
Akkor már inkább a Galaxy Fold.
Ennyi pénzért már adhatnának csúcs hardvert. Ráadásul kinyitva túl magas a kijelző, becsukva pedig túl kicsi. Az alján lévő kiemelkedés nyitott állapotban pedig elég zavaró lehet -
Ha ismered a Fold meg a többi elérhető hajlítható kijelzős készülék ellenállóságát (sokszor akár körömmel is tartós nyomot lehetett a kijelzőn hagyni) akkor ez nem megoldás. A Foldnak is belülre esik a nagy kijelző... Használni akarom nem tutujgatni...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
helixP
nagyúr
válasz Bandetad66 #68 üzenetére
MTI-nél dolgozol, hogy nem mehet negatív vélemény...?
-
BiP
nagyúr
A karcállóság nem értem miért ekkora kérdőjel?
A külső kijelző nincs jobban kitéve a külső behatásoknak, mint bármilyen egyéb mobil kijelzője, a belső meg összehajtás esetén védett.
Elég ritka az a helyzet, amikor nyitott állapotban érheti karcolás. (nyilván az a jó, ha minden helyzetben karcálló) -
Alapvetően tetszik az elgondolás, de a karcállóságra csak ígéretek vannak... Ami roppantul zavar a készülékkel kapcsolatban az, hogy itt van egy design csoda és akkor ott az a teljesen sztandard külsejű ujjlenyomat olvasó, a kamera. A "Motorola" égisze alatt ezekből is láthattunk már csinosabb megoldásokat.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
fornettisuti
veterán
Szándékosságot nem feltételeztünk, óvatlan mozdulatot említettem, amiknek a végkifejlete, akár megegyező is lehet; amúgy egyetértek.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Ricardo
titán
válasz fornettisuti #80 üzenetére
Ha szándékosan erővel nem hajtod túl, akkor nem kellene törnie
-
Graphics
Jómunkásember
válasz fornettisuti #80 üzenetére
Hmm, én azon elv mentén gondolkoztam, hogy az eddigi flip-es készülékek sem törtek szét tömegesen.
Az tény, bármit szét lehet törni szándékosan ,de nem látok ebben nagyobb rizikófaktort, mint mondjuk 10-15 évvel ezelőtt.
De ha azt mondod, ez jobban törik. Akkó' nincs más dolgom mint elhinni.
Laptopot is ha akarom persze meghajlítom negatív irányba is... A flip-es telót is.. Viszont sejtésem szerint nem idióták dolgoznak a tervezői részlegen, és odafigyelhettek netán arra is, hogy bírja a zsanér.
Lehet, hogy a jó zsanér a zsánerük.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
-
Alg
veterán
Összecsukva baromi otrombának hat, nem véletlenül volt ám az eredeti RazR akkor amekkora... ezt így inkább BrickR-nek lehetne hívni
Bár lehet csak a arányai miatt fura, de akkoris jobban tetszene ha közelebb lenne az elődjéhez méretben
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Graphics
Jómunkásember
válasz fornettisuti #77 üzenetére
Ez miért lényeges? Mi az érv, hogy széttörik? KÍváncsi vagyok rá.
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Elfelejtettem, hogy azoknak is mindkét felén kijelző terpeszkedett, ja nem is.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz fornettisuti #75 üzenetére
Anno a flipes mobilok mind kettétörtek?
Méretben nem igazán nagyobb mint anno a V3-as. Az se tört, se más flipes cucc...
Aminek zsanérja van, az mint kettétörhet, ez tény.. Laptopok is...
-
fornettisuti
veterán
Úgy fog ketté roppanni az első óvatlan mozdulatban, hogy öröm lesz nézni.
-
Plug Life
senior tag
Rendesebben megcsinálták, mint a Samsung, a következő verziója lehet, hogy már használható lesz.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz #10949376 #71 üzenetére
Mondjuk ilyenkor felmerül a kérdés, hogy honnan tudja az ember, hogy elfért volna-e? Itt nem tudok mobiltervező mérnökről a PH-n...
Viszont Photoshop-pal bármit tud az ember... Csak az nem biztos, hogy megvalósítható.
Féktelen fantázia a PH megrontója... illetve a front is nagyon sok "dob" rajta
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Volt koncepció kép amin alul érintőcsík volt ,vagy legalább érintőfelület a navigáció gomboknak ,minimum elfért volna ,az ujjlenyomat olvasó mellet,tényleg menő ,de semmi haszna az egész telefonnak ,ilyen áron.
-
mjani1172
addikt
"Soha nem értettem" Az a "soha" kemény 2 hetet jelent, akkor regisztráltál.
Mivel ez egy nyitott fórum így bárki leírhatja a véleményét, legyen az jó vagy rossz.
-
domos
senior tag
Szóval ha valaki 20 forintos telefont nyomkod, akkor ne legyen véleménye?
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
Bandetad66
csendes tag
Soha nem értettem,ha v.kinek nem tetszik valami..azt miért kell lefikázni egyből? Kit érdekel a negativ komment?? ( bumszli az alja,- A Razr széria "védjegye".. Csak mondom..eredeti Razr ujragondolva...modern köntösben..ennyi...valószinű ,aki ilyeneken pattog,azt kb.anyu még pelenkázta ,mikor az eredeti Razrtól leesett az egyszerű ember álla...összecsukva nekem haszontalanul kicsi,nekem kinyitva nagy,...stb.stb...
Közben meg nyomkodják a 20forintos vackukat... -
domerator
veterán
"ember típusú élőlény"... nálatok kezd valami nagyon becsípődni... miért kell egyre gyakrabban nagyobbat mondani, mint ami a szátokon kifér? Nem ezektől az izzadt kifejezésektől lesz jó egy technikai hír vagy teszt.
A teló egyébként tetszik, csak drága.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
doooo
veterán
válasz #94051840 #49 üzenetére
Semmi Samsungot nem említettem, de mindegy, biztos véletlenül lett válasz.
De ha már itt tartunk, pont annyival drágább, amit a sokkal erősebb hw, sokkal több funkció, stb indokolhat, a komplikált, nagyobb készülékház, nagyobb képernyők, sokkal több kamera, stb. Az alapok mindkettőnél drágák, csak ott még egy rakás más dolog is van. -
Alchemist
addikt
válasz Juhaszatti #35 üzenetére
Egy 5-6"-os telót nem tudok belegyömöszölni a bringás szerszámtáskámba, ezt viszont igen.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
batai15
félisten
Formailag nem tetszik ,de a megvalósítás viszont nagyon is élet képes . Erre már azt mondom hogy mindennapi életben is hasznos lenne .
-
joey04
titán
továbbra is csak techdemó, de eddig ez a legjobb, legszebb, leginkább életképes.
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz ghiottone #44 üzenetére
Érdekes.
Akkor ahogy a német cikkben is írják, nem lehet majd minden szolgáltatónál használni készüléket, mivel az eSIM még nem annyira elterjedt:"Wichtig: Das Smartphone funktioniert nur mit einer eSIM.Zu beachten ist das vor allem mit Blick darauf, dass dir derzeit nicht alle Provider in Deutschland die Möglichkeit bieten, eine eSIM zu bestellen."
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Érdekes darab. Szerintem túl nagy a kijelző és túl kicsi az akksi.
Ennyi egyelőre.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
BiP
nagyúr
Fú, ez nekem nagyon bejön. (nyilván, az ára már nem).
Úgy trendi, hogy retró, úgy retró, hogy trendi. Nagyon szépen hozták a Razr örökséget, de közben modern, egy használható telefon lett belőle, és bár nem ugyanaz a vonal, mint a mai tabletté kihajtós őrület, hanem a pár évvel ezelőtti - hozzuk vissza a kihajthatós telefonokat az okostelefon szériába - vonalat akarja meglovagolni. És szerintem nagyon ügyesen.14mm: a mai világban, amikor a 9mm-es telefon vastagnak számít, úgy nézve ez valóban pufi. viszont kisebb mérete miatt ugyanúgy könnyen elfér a zsebben, kihajtva meg nem vastagabb vagy nagyobb, mint egy mai telefon.(az alsó bumszlit leszámítva)
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Juhaszatti #52 üzenetére
A Blu termékek javarészt Gionee mobilok voltak, utóbbi pedig csődbe ment nem is olyan régen, tehát hacsak nem talál más partnert a Blu, akkor ők mint márka megszűntek.. ( hisz alapvetően a gyártáshoz sem volt sok közük
-
nozs23
addikt
Notch nélkül, csúcs hardverrel, emberibb áron kéne. De hülyék lennének nem ennyiért árulni az elején, főleg karácsony felé, lesz erre vevő.
-
Emericus Max
tag
A BlitzWolf BW-FYE3 fülesem töltődoboza 2600mAh-ás akksi, azzal csurig tudnám tölteni
Imádtam annó a V3-at és imádom ezt is. A reklámból is az az érzés jön vissza, amit régen éreztem, egyszerűen jó volt a V3-at 'kipattintva' hívást fogadni és letenni a hívást amikor becsuktam a telót. Nyilván itt nem kell kipattintani meg becsukni ehhez feltétlenül, de már csak maga az érzés is megérné. Arról nem is beszélek, hogy a kinyitott kagyló forma ugye jobban illeszkedik a fülhöz és a mikrofon is közelebb van a szájhoz, tehát a hangminőség beszélgetés közben nagyobb háttérzaj mellett jobb kell legyen.
Félre ne értsetek, ez még ebben az árban és formában felejtős. DE ha lesz második generáció, olcsóbban, jobb hardverrel esetleg, akkor én biztos hogy veszek egyet.
Kinézetre, ez most a legvagányabb cucc, ami tényleg színt vinne a noccsos egyen tepsik világába, ahol már a rezsó formájú kamerasziget (lást iPhone), meg az egyre növekvő számú kamera az egyedüli újdonság. A fizikai újjlenyomat olvasó megléte is dicséretes, szerintem a kijelzőbe integrált olvasó egy halott irány mert mindig is lassabb lesz, mint a fizikai olvasó.
Szóval hatalmas respekt, hogy ezzel a Lenovo elő mert állni -
Juhaszatti
addikt
válasz #88470784 #48 üzenetére
- A Google, akik ugyanúgy a taiwani Foxconnal gyártatnak már, mint az Apple.
- A legutóbb ordas nagyot bukó, de jövőre állítólag új telefonnal érkező Essential
- A HP is érdekelt volt ezen a piacon, de utoljára talán 3 éve adtak ki telefont, nem tudom hogy várható-e tőlük még valami
- Illetve ott van még a felénk noname Blu ProductsTöbb nem jut most nekem sem eszembe.
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem nagyon vagány lett.
A reklám kifejezetten jó. A készülék külseje is nagyon jól hozza a V3-as jegyeket.
Nekem kéne, így ahogy van. Ha hajtogatós megoldás, akkor ez kínálja a leghétköznapibb kivitelezést.
-
törölt tag
válasz Juhaszatti #31 üzenetére
Oh köszi, amúgy az apple-n kívűl van még amerikai tulajdonú telefongyártó?
-
doooo
veterán
Hmm... egy kamera 1500 dollárért?
-
Noukoum
veterán
válasz Juhaszatti #45 üzenetére
Ha leülök a mostanit is azonnal kiveszem, pedig manapság ennél nem nagyon van sokkal vékonyabb mobil (7,45mm)
Ahogy a tárcát is. Persze ízlések és pofonok.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Noukoum
veterán
válasz Juhaszatti #35 üzenetére
A pénztárcám vastagabb, mégis belefér
-
petrson
senior tag
Hands on videókon is marha menő, a mindennapi használatban kíváncsi lennék, mennyire időtálló a kialakítás.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
moleculez
veterán
Ti írtátok a HVG techre is a hírt?! Ettől az "írtó menő" szófordulattól majdnem falhoz baszkodtam a telót. Ha véltlen akkor ma lottózzatok😂
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Azie
őstag
mennyire király lenne egy ilyen telefon nem kinyitós verzióban, hanem az összecsukott méretben!!!
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Obyboy
addikt
válasz CptAdamica #32 üzenetére
Szerencsére nem vagyunk egyformák. Bár van amiben mégis megegyezünk: Egyikőnk sem tartozik a Razr célközönségébe, Te a kinézete én pedig az ára miatt.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Griff55
senior tag
"Noha az összehajtható kijelzős telefonok igazán csak a jövő évtől kezdődően válhatnak tömegtermékké"
Isten óvjon attól, hogy ezek tömegtermèkké váljanak. Valahogy a hideg kiráz ezektől a foldable screenektől.PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
tothmaxy182
őstag
Menő, csak ha már ott van alul az a buci, akkor nocs helyett kerülhetett volna inkább oda a kamera.
Minden szavam magánvélemény!
-
Juhaszatti
addikt
Belefér, de valószínűleg sajnos elég kényelmetlenül. Az összecsukott állapotánál még a legelső okostelefonok is jóval vékonyabbak voltak, nem csak a mostani, vékonyítási trendeknek megfelelőek.
Jó eséllyel nagyon feszülni fog, még egy nem skinny, nem a manapság divatos szűkített, hanem normál farmerben is. -
domos
senior tag
Menő, csak semmi értelme. Szerintem a hajtogatós telefon akkor jó, ha összehajtva telefon, kinyitva meg valami tabletszerű cucc. Nem pedig kis valami -> sima telefon.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
Noukoum
veterán
válasz CptAdamica #32 üzenetére
Ha kihajtod nem vastag.. Legalább ez belefog férni az összes zsebbe.
-
CptAdamica
veterán
Szerintem semmi előremutató nincs benne. Elővettek egy 8 éves koncepciót, beleraktak egy hajlítható kijelzőt és kész. Eddig a vékonyabb telefonok fel mentünk. Most megint ott járunk, hogy 1,4 centis mobil fogja nyomni a lábadat. A kijelző hajtásnak sem látom az értelmét, kinyitva ugyan úgy 6,2", tehát semmilyen problémát nem oldottunk meg vele, összehajtva meg bámulhatod a másodlagos béna kijelzőt. Amit cseré minden szírszar összekarcol.
[ Szerkesztve ]
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
rzf
csendes tag
Inkább 2510 mAh lesz az a 2510 watt
-
törölt tag
Egy egész bumszli van a telefon alján, de nem basszus, nocccccsot a kijelző tetejébe, az kell!
Amúgy szerintem semmi értelme az egész koncepciónak.
-
helixP
nagyúr
Úgy látom, egyedül vagyok, akinek nem tetszik
Én nem 6 collos telefont szeretnék kisebbre hajtani, hanem a 6 collosat nagyobbra. (7-8 collos tablet méretre)
Így is elfér a zsebemben a telefonom, a kisebb kijelző meg számomra haszontalan.
De mások vagyunk, más igényekkel, és örülök neki, hogy egyre többen dolgoznak a foldable ügyön
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
Azonnal ide vele
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Obyboy
addikt
Én inkább a formai kialakításra gondoltam. A SOC és az aksi nem túl izmos az tény, de nem is a gamer telefonnak tervezték szerintem. Viszont a 2x akkora alsó káva csúnya lett volna így beáldozták az aksit. Biztos lesz aki így is meg fogja venni.
-
Kamikazeman
aktív tag
Nekem is nagyon tetszik ez az irány!
-
Obyboy
addikt
válasz CptAdamica #18 üzenetére
Szerintem inkább előre mutató. Az összehajtható (esetleg feltekerhető) kijelzők sokkal tágabb felhasználási teret engednek az eszközöknek.
-
törölt tag
A motorolat is megvették a kínaiak?
Vagy ez nem fog veszélyt jelenteni a világbékére? -
CptAdamica
veterán
Ez tényleg irtó "menő" lett... Ennél nagyobb hülyeséget keresve se találni jelenleg a mobiliparban. Egyszerűen béna és ideje múlt.
-
Obyboy
addikt
Végre valaki újra tudott úgy tervezni egy legendás mobilt, hogy az megfelel a mai kor elvárásainak. A régi Razr is drága volt nekem és ez is az lett. Megvenni nem fogom de örülök, hogy megcsinálták és remélem a napi használatban is megállja majd a helyét.
-
Noukoum
veterán
Nagyon tetszik. Az meg hogy drága, az. De itt tényleg a technológiát fizeted meg nem a brandet. Ráadásul a mostani trendi flagship árhoz képest nem is annyira drága...
-
ghiottone
nagyúr
Amit meg kell még említeni, hogy csak eSIM-et támogat a Razr.
Nem rossz cucc, de nekem sose jött be a kihajtható telefon, viszont sokkal életképesebb ez a mutatvány, mint a hajtogatható tabletek. Szerintem 2020 karácsonyakor a német MM és Saturnban már 120-150 körül lesz akciózva. A videókat nézve a kinyitáskor a kijelző azért elemelkedik kicsit a mechanikától - ha oda beszorul valami apró szösz, por, kavics lehet nem lesz szép a történet.
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
janeszgol
félisten
Fake vagy nem fake, jó üzemidő vagy rossz üzemidő, techdemo vagy nem techdemo...
végre valami új, végre valami friss. Valami egyedi. -
XeeN
senior tag
Simán zsebrevágnám...
-
törölt tag
Mennyivel szebb lett ez, mint a többi összehajtható telefon eddig! Kár a kis akkuért, de ilyen formába nem férhet nagyobb, ahogy az eredeti RAZR sem az akkuidejéről volt híres. Meg nyilván az ár húzós, de amúgy tetszik a design
-
Quqesz
nagyúr
Hamár hajtogatós, akkor nekem is ez jön be. Kicsire összecsukható, ha kell a nagy kijelző, akkor adott. Drága drága, de ha ezt a szegmenst nézzük, akkor sztem ez a leg életképesebb. Ha lesz normális áron, akkor lehet meglovagolhatja az előd sikerét.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
atike
nagyúr
Kegyetlen jó lett a reklám...
...és bár továbbra sem kellene hajtogatós telefon - még mindig ez tetszik a legjobban...
-
logitech1
tag
Tetszetős.
Posta nem érdekel Átvétel: személyesen helyszíni próba garanciával (3 nap) - utána egyéb garancia, visszavétel nincs! Alku nincs! Nem fér bele az időmbe
-
Ricardo
titán
Jó lett. Persze van még mit rajta csiszolni, de szerintem jó az irány.
-
Wajk
addikt
+1
van már egy halom, nézz a YT-ra.
Persze hogy nagyon drága, mégis az ilyen hajtogatósok közül a legolcsóbb és szerintem a leg életképesebb. Természetesen nem rétegtermék, nem kellene annak venni.és nekem azért is bejön mert összecsukva vállalható számomra a méret, kinyitva mégis egy 6"-os teló...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
F_Gergely
őstag
Én azt mondom le a kalappal srácok ez baromi jó lett!
Igazi Motorola azt a korszakot idézi mikor a Motorola nagy név volt, és kuriózum, és eszméletlenül jól megcsinálták, nagyon adja.
Az hogy dárga? Itt tényleg a dizájnt fizeted meg, az hogy a telefon nem egy sablon szappan doboz. Jelen esetben nincs bajom az árával mert a külcsin, a megjelenés mindenért kárpótol.
Szerintem zseniális lett és várom a hands-on vidókat
-
Juhaszatti
addikt
Nagyon techdemó még ez is, de valahogy szimpatikusabb és életképesebb iránynak tűnik egyelőre, mint a konkurenciáé. Aztán hogy a későbbi generációk során ez hogy alakul, már egy másik kérdés. Azoknak is ki kell forrni.
Néhány gondom persze ezzel is akad. Fura nekem az a nagy "áll" az előlap alján, persze tudom hogy a Razr design része, de na.
Ennek egyik velejárója az is, hogy kinyitva iszonyú hosszú. Nekem legalábbis, lehet hogy másnak ez ideális méret.
Utolsó sorban pedig a külső kijelző nagyon alacsony felbontása, ami zavaró lehet. Persze legalább tényleg keveset fogyaszthat. -
veterán
Ez mind oké, mármint hogy a kis kijelző nem fogyaszt és elég az akku, de aki megveszi, nem a zsebében fogja markolászni, hanem kinyitja és nyomkodja, ahogy ezt egy okos telefonnal szokták.Szóval az üzemidő eléggé gyatra lesz szerintem.
Arra, hogy a zsebembe legyen csak és hívásra használjam, ahhoz nem kell 1500$ -ros kinyitható telefon, arra elég egy kis nokia is.HARLEY-DAVIDSON
-
Wajk
addikt
nekem nagyon bejön, ha nem is most vagy nem ez a modell, de lesz egy ilyen az tuti tetszik a méret.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
andor80
senior tag
Vérciki tamagucsi.Ez se lesz sikertörténet ..Ennyiért meg pláne.
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple notebookok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest