- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Nem lesz iPhone 19
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
teljesen jogos a ''zsörtölődés'' bár általában nálam ez a kisebbik gond... ezt még valahogy túl szoktam élni... =)
éngem inkább az zavar hogy amikor rámtör az unalom és úgydöntök valamivel játszani kéne rájövök, hogy amik itthon vannak játékok már mind végigvittem (általában nem is egyszer) és amikor újra felteszem őket akkor már nem kötnek le úgy ahogy leges legelső alkalommal
a mostanában kiadott játékok között meg nem sok van ami letud kötni... az egyetlen ami mondjuk úgy hogy viszonylag új és lekötött az a rainbow 6 vegas...
de azt is bőven elég volt egyszer végigvinni...
majd megint az lesz hogy amikor jön a nagyon trutymó idő akkor meg jönnek az új játékok mint pl az új NFS, Juiced 2, Crysis, Assassins Creed, Unreal 3... de addig is az unalmas nyári hajnalokat (amikor tegyükfel itthon vagyok és szar az idő) nemtudom mivel elütni nem ártana valami jó játék
én inkább ezen ''zsörtölődök'' =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest