- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
teljesen jogos a ''zsörtölődés'' bár általában nálam ez a kisebbik gond... ezt még valahogy túl szoktam élni... =)
éngem inkább az zavar hogy amikor rámtör az unalom és úgydöntök valamivel játszani kéne rájövök, hogy amik itthon vannak játékok már mind végigvittem (általában nem is egyszer) és amikor újra felteszem őket akkor már nem kötnek le úgy ahogy leges legelső alkalommal
a mostanában kiadott játékok között meg nem sok van ami letud kötni... az egyetlen ami mondjuk úgy hogy viszonylag új és lekötött az a rainbow 6 vegas...
de azt is bőven elég volt egyszer végigvinni...
majd megint az lesz hogy amikor jön a nagyon trutymó idő akkor meg jönnek az új játékok mint pl az új NFS, Juiced 2, Crysis, Assassins Creed, Unreal 3... de addig is az unalmas nyári hajnalokat (amikor tegyükfel itthon vagyok és szar az idő) nemtudom mivel elütni nem ártana valami jó játék
én inkább ezen ''zsörtölődök'' =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 3
- iPhone topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest