- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
teljesen jogos a ''zsörtölődés'' bár általában nálam ez a kisebbik gond... ezt még valahogy túl szoktam élni... =)
éngem inkább az zavar hogy amikor rámtör az unalom és úgydöntök valamivel játszani kéne rájövök, hogy amik itthon vannak játékok már mind végigvittem (általában nem is egyszer) és amikor újra felteszem őket akkor már nem kötnek le úgy ahogy leges legelső alkalommal
a mostanában kiadott játékok között meg nem sok van ami letud kötni... az egyetlen ami mondjuk úgy hogy viszonylag új és lekötött az a rainbow 6 vegas...
de azt is bőven elég volt egyszer végigvinni...
majd megint az lesz hogy amikor jön a nagyon trutymó idő akkor meg jönnek az új játékok mint pl az új NFS, Juiced 2, Crysis, Assassins Creed, Unreal 3... de addig is az unalmas nyári hajnalokat (amikor tegyükfel itthon vagyok és szar az idő) nemtudom mivel elütni nem ártana valami jó játék
én inkább ezen ''zsörtölődök'' =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G86
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest