- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 4G
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
Szívesen írok ilyesmiről, a következő Blog témája ez lesz.
Egyébként egy dolgot szeretnék megjegyezni. Nem célom az összes játékot megemlíteni, valamint párhuzamot vonni közöttük. Ugyanis olyan játékos nem létezik, aki mindegyikt ismeri. A legtöbben egy, esetleg két játékkal játszottak érdemben, ugyanis egy világ, szabályrendszer átlátásához évek kellenek. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Noh, így hazaérve a Children of the Man okozta sokkból válaszolgatok.
Szóval MMORPG rövidítés: Én is így tudtam, azonban a Wikipedia másképp, de a lényegen nem változtat: [link]
PVE: nyertetek
Valóban wowozom, és csak kissebb kitenkintéseim voltak más irányba, azonban a WOW előtt a levelezős szerepjátékokkal játszottam igen komolyan, ami kicsiny hazánkban az MMORPG elődjének tekinthető. Túlélők Földje, Ösök városa, és hasonlók. Illetve e közben volt némi kitekintésem a Magic, HKK játékok élmezőnyébe, valamint az azóta már meghalt Káosz Galaktika című kártyajátékkal is játszottam. Lehet, hogy ezeknek is értelme lenne egy írást szentelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő