- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
válasz
TompapaTM
üzenetére
Így van családtag, legyen akármilyen fajtájú is!
Mi most két kiscicát nevelünk. Padlásbontás volt a disznóólaknál, aztán találtunk két macsekot... Szemük nyitva volt, úgyhogy kb 10-14 naposak lehettek.
Na beraktak őket egy dobozba tettem alájük friss szénát, feltettem őket egy másik padlásra. A nyávogásból, majd rájön az anyjuk, hogy hol vannak a fiai.
Nos 1 nap után keserves nyávogást hallottam. Felmentem a padlásra. Hát csak az egyik macska volt ott a másikat elvitte az anyja. Király. Fogtam egy fecskendőt, melegítettem egy kis originál tehéntejet, aztán cumiztatás. Két óránként...
Vártam, hogy jöjjön az anyja. Nem jött. Na 3 napig ez ment, aztán lehoztam. A szobánkban jól elvolt, két óránként, majd később 3-4 óránként etetés. Szerencsére az éjszaka kevés kivételtől eltekintve nyugodtan telt.
Telt múlt az idő, megint kesetves nyávogás jön a padlásról... Hát az a nyomorult féreg anyamacska visszahozta a másikat is. Azt is lehoztam. Úgyhogy etetem őket, mostmár lassan elfogadják a junior Whiskast. Sokat játszanak, ha itt vagyok a gépnél akkor a lábfejemen alszanak. Nagyon szeretjük őket, nem adnám oda őket semmiért
(Csak egy megjegyzés: Természetesen nem akartam beleavatkozni a természet rendjébe, nem akartam minden áron macskát, de valószínű első ellése lehetett a macskának, azért nem fordított még elég figyelmet a fiaira. Amikor felraktam a padlásra a dobozt a macsekokkal, raktam az anyának is kaját, de a fiával nem törődött, csak megette az ételt és ment is. Ja és a ''vicces'' az egészben, hogy pisilni és kakikni sem tudott, amit először lehoztam. Nekem kellett dörzsölgetni, hogy megkönnyebüljön... mire erre rájöttem ahhh. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Társasjáték topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest