- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ByB
addikt
válasz
Viktor0610 #72 üzenetére
Mióta az ember gyors nettel éli együtt hétköznapjait, jóval türelmetlenebb. Mióta az ember nagy kapacitású merevlemezek birtokosa lehet, egyre több felesleges adatot tárol. Ha ezt a kettőt pedig ötvözzük, abból jó nem lehet...
-
ByB
addikt
Több érdekes részlet is kiderült, hogy maga a sebességnövekedés nem csak a szolgáltatótól, hanem többek között a modem-től és router-től is függ, de egyéb más oka is lehet...! Valaki hozzáértő nem szeretné sorba szedni, hogy mire kell odafigyelni, az átálláskor? Lehet, hogy fortyogok itt a szolgáltató miatt, de én se tettem meg mindent, hogy gyorsulhassak!
A router reset nekem hozott növekedést, de így is csak 3 mbit/s jön az ígért 8 helyett...
-
ByB
addikt
válasz
Viktor0610 #56 üzenetére
-
ByB
addikt
A szolgáltató: Enternet a történet pedig a következő: ma router resetelés után csináltam egy hivatalos T-Onliine sebességmérést: 3479/411 kbit/s lett, ami az eddigi kb 2 Mbit/s-nél ugyan több, de a szerződésemben 8 Mbit/s szerepel csillagok nélkül. Nem voltam rest, felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol az alábbi, már ismert válasz fogadott: minden a T-Com-on múlik! Talán csak egy apróság nem, jegyeztem meg, hogy ezt önök sehol sem tűntetik fel. Ezzel a fáradsággal, fizethetek alacsonyabb díjcsomagért is, ugyanis még azt sem éri el a növelés...
Ez utóbbit viszont nem tudom megtenni, mert nem rég váltottam! A telefonos hangot láthatóan frusztrálta a hívásom, így közölte, hogy faxoljaim el az adataimat és meglátják mit tudnak tenni!
No comment Enternet, éljenek a profitorientált, ügyfél lehúzó, marketingmágus cégek!
ui.: Aki hozzám hasonlóan bosszús, nézze meg ezt a videót, nekem kicsit segített - [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest