- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
válasz
Domi_Jani #45 üzenetére
Nemtom én Bp -en lakok. Ez elég nagy város nem? A net sebessége mostanában 2mega, van amikor eléri a 3-at is. Persze mivel 2002 -ben kötettem a netet, akkor még 512 volt. Aztán egy évre rá lett 1Mbit, de azt még keményen a matáv adta. Ha jólemlékszem, akkor csak mostanság emelték erre a 2-3 ra...
Egyébként nem picsogok emiatt, valamennyire tisztában vagyok a technológia korlátaival.
[Szerkesztve] -
shabbarulez
őstag
válasz
Domi_Jani #45 üzenetére
Tök mindegy hogy kis-közepes városban lax-e. Az a lényeg hogy a réz hurok hossz a lehető legrövidebb legyen, vagyis a DSLAM minél közelebb legyen hozzád. Egy kistelepülésen is lakhaszt a DSLAM szomszédságában és lehet akár 24 Mbps-es vonali sebességed és a fővárosban is lakhaszt távol akár 5km-nél is messzebb a DSLAM-tól úgy hogy akár nem is fog működni az ADSL szolgáltatás a túl nagy távolság miatt vagy ha össze is jön lehet csak maximum 512 kbps fog kijönni belőle.
Mivel a DSLAM közvetlen szomszédságában kevesen lakhatnak, onnan távolodva pedig négyzetesen bővül a belakható terület és így akár az ott lakók népessége könnyen belátható hogy rövid réz hurok hosszal így nagy sebességgel a populáció csak egy kisebb százaléka számolhat. És ahogy nő azok köre akik egyre távolabb laknak úgy nő azok köre is akiknek csak kisebb vonali sebesség jut.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest