- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- Google Pixel topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
I_Am
veterán
Előítélet?
Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan.
Viszont a pelenka már tudom miért van Rajtad.
Nem írom, hogy respect, meg kitartás, meg ilyen sablon szövegeket, tudod, hogy mit gondolok. Csak keményen.
szerk:
Meg van valami új dolog is mostanában, valami brazíliai őserdőből származó növénykivonat, ami állítólag csodákra képes. Nem jártál még utána ennek? -
nyávogi
tag
Remek jó a hozzáállásod, gratulálok és továbbra is kitartást! hajrá!!!
tudom miről van szó, ha csak kívülállóként is, nagypapám májrákban, nagymamám limfomában, anyu méhnyakrákban halt meg, mindegyikükkel végig ott voltam... egy biztos, ameddig küzdeni, örülni tudsz, ezerszer jobbak az esélyeid akár a gyógyulásra is!
Ha jól értettem a nyitó hsz.-t, 2000 óta nem is tudjátok, miféle daganatról is van szó?
Csak sugárkezelést kaptál? kemo-t nem? nem is értem, miért akarnak felnyitni, még mielőtt ismét sugárral próbálkoznának...
Én anno addig ''ordítottam'', meg rugdostam a prof. ajtaját, ameddig nem kaptam konkrét választ a kérdéseimre, mi is a helyzet tul.képp a szeretteimmel.. nem tudom, téged hol kezelnek, én legutóbb a Kékgolyó utcai onkológián jártam, ott a lehetőségekhez képest elég korrekten elmondják, mi a helyzet.
alternatív, kiegészítő kezelésekkel próbálkoztál? Én úgy láttam, anyunak pl. sokat segítettek az avemar-os termékek és a homoktövis tabletták. A csökkentett deuterium mentes víz, szerintem nem befolyásolt semmit jelentősen. Ezeket sugárterápia mellé szedte. Őt már nem lehetett műteni, mikor kiderült, a kemot meg nem akarta...
Sok erőt kívánok neked!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged