Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
evR
aktív tag
az én édesanyám is méhnyakrákban halt meg. őt sem lehetett már müteni.. amikor minden vizsgálat megvolt, kiderül: már teljesen áttétes volt..már chemot sem kapott. '94-ben történt, 10 éves voltam, mindenki azt hitte h nem tudok semmit az egészről, azt hitték jól titkolják... pedig mindent tudtam.. emlékszem amikor anyukám BP-n volt kórházban, apám éjszaka telefonon beszélt a háziorvossal (aki végigkövette az egészet és próbálta rendezni a dolgokat), én meg a másik telefonon hallgattam végig, hogy nem lehet műteni, maximum 1 hónap, de lehet h csak 2hét.. 10évesen nem fogtam fel teljesen, aztán később kijött rajtam nagyon durván.. elveszítettem a barátaim nagy részét.. kiakadtam.. a legrosszabb az utolsó 2 hét volt. anyukámat már hazaengedték, h azt a pár napot velünk tölthesse. ő persze megkövetelte, h minden családtag végezze a dolgát (részben miattam is h ne jöjjek rá, de persze én tudtam mindent...) csont és börre fogyott, már féltem is tőle kicsit.. akkor még lehetett, nem tudom most lehet-e, de napi 3-5x volt nálunk aa háziorvos meg még egy orvos, akik jöttek felügyelni a morfiumot.. aztán egyik vasárnap mikor hazajöttem bátyámmal a templomból, mentő állt a ház előtt.. szaladtunk be a házba, rengetegen voltak a házban, sokan segítették fel a hordágyra, mert akkora fájdalmai voltak már előző nap is (morfium ide vagy oda), hogy hallottam a nyöszörgését.. emlékszem apám minden pillanatát mellett töltötte... aztán azon a vasárnap, amikor vinni akarták, fél órába tellett hogy felrakják a hordágyra, mert akár hol hozzáértek fájt. ''apa fáj, hagyjatok'' ezeket hallottam... engem el is vitt otthonról a szomszéd.. aztán apám megnyugodott.. bevitték a közeli kórházba.. aztán amikor a kórházba mentem látogatni, akkor nem engedték h bemenjek.. kedden vagy szerdán titokban beengetek hozzá.. emlkészem apám azt mondta, h ''ne ijedj meg, anyu nagyon beteg...'' bementem és nem találtam.. nem ismertem fel.. a legszörnyűbb az volt, amikor megszólalt: ''apa, kik ezek a gyerekek...'' soha nem fogom ezt elfelejteni.. majd nagy nehezen felismert minket.. kicsordult a könny a szeméből, adtunk neki egy puszit, azt mondta h szeret és hogy legyünk jók! aztán azt mondta apámnak, h ''vigyázz rájuk apa''.. ezekben a napokban (mivel apám mindig mellette volt), én mindig máshol voltam, aludtam.. csütörtök délután apám hamar hazaért.. hazahozott.. aztán átengedett a szomszédba, illetve átküldött h neki el kell intéznie még pár dolgot.. megbeszéltük h este kilencre menjek haza.. nem mentem mert elfeledtette velem valamelyest az emberek közelsége...apám jött értem.. még ő is leült a barátom szüleivel beszélgetni, nyilván anyukámról.. majd fél 11körül mentünk együtt haza..
péntek reggel készültem suliba, apám a kórházba, bátyám dolgozni.. reggel negyed 8kor csörgött a telefon.. én akartam felvenni, de apám megtiltotta.. aztán kitört belőle a sírás... kiadbált fel az emeletre a bátyámnak: ''tamás gyere hamar'' emlékszem... mintha ma lett volna.. aztán magához ölelt minket... : ''gyerekek, nagyon erősnek kell lennetek, anyuci meghalt....'' több mint egy órán keresztül zokogtunk együtt összebujva.. három fiu.. sirtunk.. ordítottam.
aztán emléxem meg is könnyebbültem. mindenki megkönnyebbült.. mert tudtuk, h már soha többé nem fáj neki... 13éve, mintha ma lett volna. -
Batman
őstag
Csak sugárt kaptam , kemot nem, de nem is hiányoltam

Az első 1-2 évben nem tudták megmondani, de utána az egyik zárójelentésemben leírták, de sajna nincs itt nalam es nem is emlékszem rá mi volt az mert latinul volt
Ha ennyi megbetegedés volt a környezetedben, te nem jársz szűrő vizsgálatokra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest