- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
Mákos7észta #3 üzenetére
A Pinnacle-nél ez úgy zajlik, hogy van benne egy [Pinnacle Media Center] résszel kezdődő szekció, ami egy profil, és csak akkor értelmezi a Távirányító kezelőprogramja, ha a fenti program fut. Egyébként a [Default] résszel kezdődőt értelmezi. Tehát ha én nyomkodom a gombokat miközben a Pinnacle Media Center fut, akkor az nem babrál bele a JetAudioba, és fordítva sem, kivéve ha megnyomom közben a TV gombot, mert akkor persze elindul a Media Center, de ez így normális
Szóval lényeg a lényeg, ha a te távirányítókezelő programodban is vannak profilok, akkor egyszerűen nyiss egy újat a Foobarnak, és úgy váltasz ahogy te akarsz
Remélem segítettem!
Üdv: Neck -
Neck
veterán
válasz
Mákos7észta #3 üzenetére
Hajrá
Ha gondolod, írd ide mire jutottál, nagyon kiváncsi vagyok
Ez amit én csináltam nem egy nagy dolog, csak hátha mégis segítek vele valakinek, nem vagyok egy nagy programozó. Ha esetleg mégis elakadnál és tudok segíteni szólj nyugodtan
Foobar 2000el is biztos működik, amennyiben lehet bill-ről vezérelni, márpedig biztos lehet.
Közbe ittvolt egy haverom, nagyon büszke a hifijére, és megmutattam neki, hogy az enyém olyat is tud, hogy megnyomok egy gombot a távirányítón, és mutatja a dal szövegétKicsit leképedt
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Goddess of Victory:Nikke
- Synology NAS
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest