- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
A Pinnacle-nél ez úgy zajlik, hogy van benne egy [Pinnacle Media Center] résszel kezdődő szekció, ami egy profil, és csak akkor értelmezi a Távirányító kezelőprogramja, ha a fenti program fut. Egyébként a [Default] résszel kezdődőt értelmezi. Tehát ha én nyomkodom a gombokat miközben a Pinnacle Media Center fut, akkor az nem babrál bele a JetAudioba, és fordítva sem, kivéve ha megnyomom közben a TV gombot, mert akkor persze elindul a Media Center, de ez így normális
Szóval lényeg a lényeg, ha a te távirányítókezelő programodban is vannak profilok, akkor egyszerűen nyiss egy újat a Foobarnak, és úgy váltasz ahogy te akarsz 
Remélem segítettem!
Üdv: Neck -
Neck
veterán
válasz
Mákos7észta
üzenetére
Hajrá
Ha gondolod, írd ide mire jutottál, nagyon kiváncsi vagyok
Ez amit én csináltam nem egy nagy dolog, csak hátha mégis segítek vele valakinek, nem vagyok egy nagy programozó. Ha esetleg mégis elakadnál és tudok segíteni szólj nyugodtan 
Foobar 2000el is biztos működik, amennyiben lehet bill-ről vezérelni, márpedig biztos lehet.
Közbe ittvolt egy haverom, nagyon büszke a hifijére, és megmutattam neki, hogy az enyém olyat is tud, hogy megnyomok egy gombot a távirányítón, és mutatja a dal szövegét
Kicsit leképedt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- Macbook Pro 13" Silver A2338 2020 M1/16/256 120 Ciklus 100% Akku
- Macbook Pro 13" A2159 2019 i5/8/256 71 Ciklus 94% Akku
- Asus Zephyrus G15 4K Ryzen 7 6800HS
- iPhone 15 pro max 256GB natúr titán hibátlan, garanciális
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval lényeg a lényeg, ha a te távirányítókezelő programodban is vannak profilok, akkor egyszerűen nyiss egy újat a Foobarnak, és úgy váltasz ahogy te akarsz