- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon sokáig motorolám volt, és az a telefonom, amivel a legjobban meg voltam elégedve egész mobilos pályafutásom során, szintén motorola (V360) volt. Az sms kézbesítést sajnos abban is ugyanilyen idegesítő módon egyesével lehetett beállítani, de annyira nem zavart. Azóta is az az elvem (bár már azóta más telefonom van), hogy kagyló-alakú telefonban a motorola az etalon, ezt ők találták ki, és nekik is megy a legjobban.
Viszont érdekes módon nekem ez a penge sorozat egyáltalán nem tetszett. Kifejezetten nem tetszett. Hiába, nem vagyunk egyformák. Viszont most láttam a neten valami újat, Z6 vagy Z8 vagy mi a neve, most nem ugrik be, az egy szétcsúsztatható modell lesz, ami megtörik egy kicsit a szétcsúsztatás után, Symbian rendszerrel, az első ránézésre nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest