- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
LOOOOOOOOL, jó story.
Egyet nem értek: mért nem álltál fel abban a pillanatban, mikor biztossá vált, hogy nem lesz belőle semmi? ''If nothin' happens, people just doin' fine...''
Aztán viszlát. -
3psilon
aktív tag
Hát... neked... lenne KEDVED járni vele?
Bog biztos megadja az elérhetőségét.
Puff. -
Tyberius
aktív tag
Lehet, hogy én vagyok túlságosan tapasztalatlan, vagy éppenséggel túlságosan tapasztalt, de mi a ''pláne'' abban, hogy az illető csaj korábban egy lánnyal járt együtt? Oké,a cikk többi részét értem, de ez nem igazán fér a fejembe...
-
The DJ
addikt
A netes ismerkedés néha tényleg vicces helyzeteket szül, de léteznek ellenpéldák is, az előző páromat én is neten ismertem meg teljesen véletlenül, aztán már csak sodortak az események és arra eszméltem fel, hogy teljesen szerelmes lettem az ágyamon fekvő hölgyeménybe
-
Wolverine
félisten
Téves. Tanulság: netes ismerkedéssel nem lehet barátnőt találni, az ellenpéldák hibák a Mátrixban
Magam is regisztrálva vagyok ilyen ismerkedős oldalon, életem legdurvább netfüggése kapcsolható oda - és a legsúlyosabb Fórumos szófosásom... lásd még a 3 nap alatt 1000 post eseteYahh, és egy yóóó baráti társaságot, meg egy barátnőt köszönhetek ennek az időszaknak...
Amúgy a csattanó a végén ütött -
Bog
HÁZIGAZDA
Nem elrettentőnek szántam, neten csajozni igenis tud jó lenni. Zseniális lányokat is volt alkalmam megismerni, ezt csak azért osztottam meg, mert utána nagyon röhögtem.
-
waccamár
senior tag
egyszer, olyan 2 éve, nagy unalmamban felmentem csetelni. összeismerkedtem barátnőmmel, akivel 10hónapig voltunk utána együtt
sajnos, azóta vége, de ezt csak ellenpéldának szerettem volna hozni, hogy lehet cseten is ismerkedni
bár aki görcsösen akarja, és ő mindenáron azért megy csetelni hogy találjon vkit, az kevés sikerrel jár sztem... én csak felmentem, és hoppá
-
sanyixXx
senior tag
én geek vagyok. többször is próbáltam így neten
egyszer megbeszéltem egy találkát (kb. 14 évesen). én megjelentem. kb. 4 napra rá mutatkozott a lány a cseten. kérdés: miért nem jöttél? válasz: elmentem kosármeccsre, úgy gondoltam, úgysem jössz el...
ez rosszul esett
de azért volt pozitív élmény is -
Forest_roby
őstag
Hát én még nem próbáltam ki a neten csajozást, de ez az írás nem is hozta meg a kedvemet ( bár nyilván nem ez volta cél ).
Mit mondhatnék?! Csak ''ésszel''! -
EQMontoya
veterán
tanulság: neten nem csajozunk.
-
ktg3
őstag
hát ez lol
gondolj bele milyen lehettt a bnője
hmmm.. 3asban
pfúúj
sztem az ilyes fajta társkeresés vagy az intelligenciahiányra vagy a kockaságra vagy a félénkségre utal(de ez csak az én véleményem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Nők, nőügyek (18+)
- Mafia: The Old Country teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest