- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
dr faustus #19 üzenetére
Még szerencse , hogy általános értelemben fogalmaztam (a hozzászólásom első felét )
-
tildy
nagyúr
Nem tartom jó ötletnek, hogy egy alkotmány bibliai vagy egyéb vallási alapon készüljön. Ugyanis ez alapján kissé , hogyismondjam , kirekesztő más vallásúakkal szemben. (Nem mintha jobb lenne az iszlámból, a hinduizmusból, a kereszténységből, a taoból, a buddhizmusból össezgyúrni valamit
Bár ha mindenből a '' jót'' vennék (már ez eleve lehetetlen szinte) , akkor végülis még bármi kisülhetne belőle... )
PErsze vannak etikai alapelvek, de nehogy már azt mondjuk, oké itt a Biblia, és csak ez alapján leeht alkotmányunk? Mert mi emeli a Bibliát más vallások, más tanai fölé? Szvsz semmi. Remélem senkit nem sértettem meg vele, értelemszerűen behelyettesítendő a Korán, a Védák könyve, satöbbi.
--------------------------------------------------------------------------------
Amellett nem tudom, hogyan tudják és tudták összegyeztetni a ne ölj parancsolatot azzal a viselkedéssel, amelyet már évtizedek óta ''művelnek. Ha jól tudom több tagállamban is vannak kivégzések (halálraítéltek), illetve szinte ''szabad'' fegyverviselés van.
No mindegy.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged