- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Yushchenko #64 üzenetére
Nos nekem a táskámon van egy ilyen telefon tartó dolog is, pont a vállpántomnál, ami igen hazsnos! Nálam már ez is szempont telefon vásárlásnál. Azt hiszem ezzel csak 1 lehetőséget ragadtam ki a sok közül, hogy ki miért azt veszi, amit.
-
amargo
addikt
Ki kitakar meggyőzni?
Szerintem azon komplexusainkat, hogy tényleg jó eszközt vettünk a céljainkra, nem a társadalom felé, jelen esetben itt kell bizonygatunk..
Amit bwoay: kollega hiányolt, talán kiegészítésként belehetne szúrni.. bár a cikkből később kiderül, hogy melyik ágával foglalkozik jobban, de zavaró lehet, hogy előtte iGO-t emleget. Tényleg ellehetne különíteni, hogy a felsorolt programok WM-re értendőek, de a funkciók más típusokon is elérhetőek. -
amargo
addikt
Nézd, rengeteg példát tudok felsorakozni érte és ellene is.
Kerültem jó párszor olyan helyzetbe, hogy: ''hopp kell vennem valamit útközben, na de még is hol..?? ->hotspot->google->cím->iGO->üzletből elégedetten ki''. Vagy valahova utaztam.. vagy gyorsan emlékeztetőt kellet írnom.. stb. Ugyan akkor. Leszarhatnám, hogy utközben kell valami, megveszem máskor->ergó ha valaki ismeri az határidőre átadás fogalmát, lehet, hogy ebből több nappal később lesz. Ha utazok megtudom nézni autós térképen is, max jó óráink lesznek, miközben valamerre bolyongunkEmlékeztettő: megisjegyezhetem, csak nálam sokszor nem a tartalommal van a gond, hanem, hogy nem emlékszek, hogy emlékeznem kellene valamire
A notebook, meg csak hogy egy jó élő példával szolgáljak, a hétvégén lerobbantam kedvessel az autópálya mellett, míg vártam a haverom, megnéztünk egy filmet
A cikkhez: Elég jól megmutatja, hogy mi az igazi felhazsnálása egy PDA-nak, igazából luxus cikk, szerintem ez tény. Meg lennék nélküle is, és sok más nélkül is. De akkor talán ''csak'' egy más igazi szenvedélyemnek hódolnék.. akkor ide nem is érnék
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óvodások homokozója
- Milyen TV-t vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motoros topic
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest