- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
Ahogy mondtam mindenkinek más az igénye. Jah valamilyen játék elfut notin, azért stalkert tuti nem fogsz játszani, de szerintem nem is erre találták ki.
Ammm 400Mhz-es intel cpu volt benne a pdamba, valami HP volt, de már emlékszik a halál ra. Igen, én is játszottam aoe-vel, hát játékélmény 0^3
De még 1x szeretnék elnézést kérni, nem tudtam, ha te ennyire fontos ember vagy, hogy állandóan rohangálnod kell az 5-6 emeletes épületbe, akkor tényleg tökéletes neked a PDA -
Yushchenko
őstag
notin jáccani
Ez van, ezek szerint igénytelen vagyok
Ha életképtelen 5leteken akarsz rágódni akkor támadd az UMPC-ket.
nem támadok én semmit, csak elmondtam a véleményem, hogy nekem az okostelefon bőven sok. Van benne cam, ha valami fontosat kéne lefényképeznem, tok mailt küldeni, jobb esetbe tom használni a puskát, kivéve ha jön Dr. genya, és leesik a földre a mobil
Ha meg netezni van kedvem, vagy hatalmas szükségem van valamire, azt tom előre, és berakom a táskámba a notit... nekem nem 7kg
Amm jól értem, hogy le akarod cserélni a mobilodat PDA-ra?
Na a mondanivalóm lényege még1x
Szerintem ha az ember jó minőségbe akar az ember zenét hallgatni, vesz egy nem teszkós mp3 lejátszót. Ha normális képet akar csinálni, az csak digicammal megy, persze jó ha van mobilba is cam, de az csak muszájból jó. PDA jó hogyha kéznél van, de nem fogja 100%-osan ellátni egy PC funkcióit, de ha ez nektek jó, ti dolgotok, nem a meggyőzésről szól ez, csak a véleményét mondja el mindenki
ps: szerintem telefonálni is szar PDA-val
ps2: sorry, hogy nemtok gépelni -
Yushchenko
őstag
Komolyan mi az a nagyon hasznos dolog, ami rajta van, és kell neked?
Egy okostelefonba minden benne van ami kell... szöveget szerkeszteni, táblázatot kezelni meg nem hiszem hogy azon kéne
Ammm sok értelme nincs notit hoznotok, hogy gémeljetek, az otthon sokkal kényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged