Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nincs megállás akkuméretben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
zfarkas
senior tag
Szia!
ATI M7500-höz van Xorg driver, ami tartalmaz 3D gyorsítást, én pl. egy ilyen GPU-s gépen tök jól tudok játszani a NWN-szal.
Aztán: nem mindegy, milyen a WLAN kártya típusa. Egyre több és több driver jön ki Linux alá (Atheros, Intel IPW, RT2500), de van jó pár olyan gyártó, aminek a kártyáját csak ndiswrapper-rel lehet életre kelteni.
Noti esetén szvsz fontos szempont a fogyasztás és a mobilitás: kérdés, hogy tudjuk beállítani a proci sebességet (speedstep, cpufreq), működik-e a suspend-to-ram (ez nagyon jópofa dolog, jó esetben pár 100 mWh-s fogyasztással elvan a gép a követkető wake-up-ig), esetleg csak a suspend2 megoldás (suspend to disk).
Hirtelen ennyi, szerintem ezeket is érdemes lenne alaposan körüljárni.
Szerk: amúgy órási respect, nagyon jó volt egy ilyet látni a Ph!-n, egy IBM T41 + Gentoo install step-by-steppel én is besegíthetek.
Ha valakinek az itt leírtak nem lennének elég alaposak, valamit nem talál, itt még nézelődhet: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Padavan firmware
- Motoros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest