- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
''vagy elfogadod, avgy rákényszerítesz valamit, akkro hazudozni fog és ugyis megteszi, és még utálatot is fog érezni irántad, szal hagyjad csinálják amit szeretnek, igazándiból megakadályozni nem hiszem hogy tudod.''
Pff, hogy a rákban csinálhatna az a szerencsétlen gyerek akármi bajt is magával, ha suli után rögtön haza kell mennie? (Szinte az egyetlen biztos védőpajzs, de hatásos.) Néha látok bandázó fiatalokat - hol vannak a szüleik olyankor??? -
Crystalheart
őstag
Egy koron túl (az látszik), már nem lehet igazán pofonokkal, neadjisten fakanállal meg tépéssel hatni a gyerekre. Akkor jön az, hogy megvonhatjuk tőle, amit a legjobban szeret, ha nem teljesít. Én tudom, 19 vagyok, de a számítógéppel sakkban tud ám anyám tartani minden szinten még majd egészen egyetem végéig (= sok év), azaz míg nem én hozom a pénzt
Addig se buli, se nyaralás, de asszem jobb is, hogy nem kényeztetnek el ilyen téren. Sokkal felelősségteljesebb embert lehet így gyártani.
Persze midnen függ a gyerek alapszemélyiségétől is. Ösém is van, ő sem nevelkedik másképp, mégis kidolgozott egy nagyon ügyes semmittevési módszert, amivel szinte mindent kivédhet... :\ Na ja, tökéletes szülőt még én sem láttam.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Delta Force (2024)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Túraautó topik
- Tesla topik
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged