Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• isapeti

aktív tag

Egy rövidet szólnék csak hozzá: sztem az Apple gépeknek nem az ár a legnagyobb hibája - alapvetően nem sokkal drágábbak a normálisan összerakott PC-knél. Van egy - szerintem legalábbis - sokkal-sokkal nagyobb gáz velük, és ezért is nem használok már itthon Macet egy ideje és ezért is fogok PC notit Macbook Pro helyett venni, amikor beérik a dolog.

És ez a nagy gond a garancia.

Minden egyes Macre kapsz kemény 1 év garanciát, ami félmilla feletti árfekvésben minimum nevetséges, emellett a szervízháttérről sem sok jót hallani. Én spec., mivel melózok a masinán, nem engedhetem meg magamnak, hogy hetekig nélkülöznöm kelljen a gépemet, és azt sem, hogy 1 év után bármikor felmerülhessen, hogy hoppá, újat kell venni oder százezreket rákölteni akár. Ellenben pl. Dellnél 3 év gar + next business day garancia - ez azért nem apróság.

Szóval számomra ez bőven elegendő, hogy annak ellenére, hogy szeretem a Maceket, az OSX-et és a natívan futó Adobe CS3 is megjelenik hamarosan, PC-n maradok.

Ja, az sajnos, hogy ''a Macek úgysem romlanak el 1 év után'', sajna már rég nem aktuális, elég sok gyászos esetről, minőségi problémáról hallani újabban, szal ebben sem bízhatok...

Új hozzászólás Aktív témák