Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Nézd...legyen általány, kifizetem a hődíjat. De az ''esetleges dolgokért'' hadd ne fizessek ilyen húzósan. Ha 3000 lenne, akkor nem sírna a szám, de ez már kicsit túlzás. Ma már mindenkire rátukmálják a hitelt, így a főtáv is kaphatna, ha szegénynek nincs pénze.
Ha nem a lehúzásra menne ki, akkor talán azt is meglehetne oldani,hogy azt mondják,hogy ez és ez tönkrement, ki kellett cserélni...havi részletbe ennyit kell fizetned,mert ennyi volt a javítás és ebből ennyi rád esik. Ne azért fizessek,ami megtörténhet és nem megtörtént. Egyébként,akkor mit tartalmaz maga a fűtés ára?Az anyagköltséget,amivel tüzeltek? Miből áll össze az az összeg? Nem kell nagy gazdasági levezetésket írni ide. Elárulnám neked,hogy közgáz szakon végeztem és nem idegen a gazdaság tőlem. Pont ezért hőbörgök,hogy megvezetnek. Ezt én is tudom és ők is tudják, de azt is tudjuk,hogy nem tehetek semmit.
Lehet,hogy neked mondanak pár gazdasági idegenszót és azzal elvagy. Én nem...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Lexus, Toyota topik
- Fotók, videók mobillal
- Billentyűzet gondom van
- Linux haladóknak
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- DJI AVATA GYÁRI AKKUMULÁTOR ELADÓ
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Crucial 32GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest